- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,710
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
- @dyS
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
Salut!
In primul rand foloseste optiunea Search .
Si acum sa citez un coleg de pe forum (YoYo_man):
"deschizi capota si chiar in fata sub stergatoare este un plastic mare prin cu un cheder de cauciu, iei chederul jos ci platricul si o sa vezi filtrul dreptungiular. nu e greu de scos. il scopti si il cureti si speli bine si va fi ok. ".
Sper sa te descurci .
In primul rand foloseste optiunea Search .
Si acum sa citez un coleg de pe forum (YoYo_man):
"deschizi capota si chiar in fata sub stergatoare este un plastic mare prin cu un cheder de cauciu, iei chederul jos ci platricul si o sa vezi filtrul dreptungiular. nu e greu de scos. il scopti si il cureti si speli bine si va fi ok. ".
Sper sa te descurci .
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
... @dyS ! Mii de multumiri ! Mesajul tau mi-a fost de un real folos. Ce filtru de polen ?!?! ca era "varza", nu am mai putut recupera nimik din el asa ca mi-am comandat altul.
Toate cele bune.
CristianTM.
P.S.
Unde e acuma filtrul de benzina ?!? ... ca sa il schimb si pe asta (daca e cazu'). Apropo ...filtrul de aer era super OK.
Toate cele bune.
CristianTM.
P.S.
Unde e acuma filtrul de benzina ?!? ... ca sa il schimb si pe asta (daca e cazu'). Apropo ...filtrul de aer era super OK.
- foca montana
- 854 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
foca montana
- Mesaje scrise: 854
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
- @dyS
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
P.S.
Unde e acuma filtrul de benzina ?!? ... ca sa il schimb si pe asta (daca e cazu')
Unde e acuma filtrul de benzina ?!? ... ca sa il schimb si pe asta (daca e cazu')
Si ca sa mai citez un coleg (florinike) :
"Sub masina ,sub puntea din spate , pe partea pe care ai rezervorul ar trebui sa fie si o chestie mica metalik numita filtru....
Teoretic masina ar trebui suspendata pentru ca e destul de greu sa desfaci filtrul vechi stand sub ea...imagineaza-ti ca in Km pe care i-ai parcurs s-a acumulat destula mizerie acolo...
Dupa ce il desfaci o sa inceapa sa curga benzina din rezervor....de acea trebuie infipt repede cel nou ....Dupa asta ai grija sa strangi bine colierele si sa cureti locul cu o carpa.... .
Nu stiu daca e neaparat necesar sa il schimbi, dar daca spui ca filtrul de polen arata f rau, e probabil ca si filtrul de benzina sa nu fie in conditii tocmai bune; un filtru de benzina este cca 15RON.