Salutare tuturor. Ma confrunt cu o mica problema si as vrea sa inteleg care este situatia. Am atasat o poza la acest post. Ma refer la butoanele care sunt in bord (cele 8 numerotate de mine). Am desfacut de curand bordul (se arsesera niste becuri) si am descoperit ca a fost umblat la primele 3 butoane (1,2,3). Numarul 2 fusese decuplat (perdeaua electrica) ca sa poata fi facut circuitul de la o alarma (care face tino nino 😛 - total nefolositoare). Aceasta alarma avea butonul on/off numarul 1 (e ca butonul de AC), decuplat de mine. Am observat ca in spatele butoanelor exista 3 socluri (cu tot cu circuite, deci supozabil functionale). Numarul 2 este pentru perdeaua electrica. Intrebarea mea este urmatoarea: pentru ce sunt soclurile de la butoanele 1 si 3 ?
Mentionez ca numarul 3 nu este chiar un buton. Este un fel de suport in care este prins ledul de la alarma care atentioneaza ca alarma este activata. Ledul asta ar putea sta oriunde, deci sigur nu asta este locul lui.
1 - nu stiu
2 - perdeaua electrica
3 - nu stiu
4 - incalzire luneta + oglinzi
5 - avarii
6 - recirculare aer cabina
7 - AC
8 - masca
Daca aveti un omega b si stiti ca butoanele din bord (1 si 3) sunt cele originale, postati aici. De asemeni, orice parere/opinie aveti, va rog sa o postati aici. Eu am cautat pe net poze cu bordurile la alte omega b, dar multe din ele nici macar nu le au pe acelea 3. Totul depinde de dotarile pe care le-a avut masina respectiva.
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.