B10XUP a scris:gabib77 si eu am bordul exact ca tine ( cu lumina albastra ) dar acele tot nu am reusit sa le scot; am incercat cu baiatul ala cu care am facut bordul sa umblam si sa scoatem si acele dar se pare ca nu prea se poate si cel mult reuseam sa le rupem. La modelul nostru eu sunt de barere ca ar fi bine sa le lasam asa.
P.S. am vazut in poze ca tu ai lumina la scrumiera. spune-mi si mie te rog asa a venit masina sau i-ai pus tu bec acolo ?? ca eu am plasticu ala transparent acolo la scrumiera da bec ciuciu.
Acele se pot scoate, eu l-am scos pe ala de la apa, dar mi-a fost frica sa le scot si pe restu'... fiinf electornic e cam complicat de scos, trebuie invartit, pus la puctul mort (zero) sau asa ceva, dar la turometru risc sa-l scot si sa nu mai mearga... ar mai fi o solutie sa dezmembram bordul din spate, dar nu am mai avut timp sa ma ocup de el...
La scrumiera nu am avut bec, tipul care mi-a pus ledurile mi-a tras 2 leduri acolo de la scrumiera...
Tot din cauza timpului nu am reusit sa testez ce se intampla cu cum se disperseaza lumina daca as pune cate un led rosu in spatele fiecarui ac, in spatele bordului... am incercat cu o bricheta de aia cu led albastru sa s-o pun acolo si lumineaza doar acul (cele 4 ace) dar nu am reusit sa probez pe masina cand am si celelalte leduri aprinse... Poate incearca cineva asta si-mi spune si mie