- gabytzuxxl
- OP
- 817 mesaje
- din 03 Jul 2009
- Bucuresti
gabytzuxxl
- Mesaje scrise: 817
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Jul 2009
- Mesaj Privat
Salut !
Sunt proaspat proprietarul unui Opel Vectra B 98'.
1.Display-ul meu arata doar ora, data si temperatura.Din ce am rasfoit eu pe aici prin forum am inteles ca ar fi vorba de TID care trebuie sa afiseze si melodia/postul de radio.Problema se pune in felul urmator...eu am luat masina cu un alt CD Player decat cel original, ma gandesc ca atunci cand a fost "montat", a fost montat aiurea.Este vreo mufa ceva cu care sa rezolv problema (sa para pe display si melodia/postul de radio ascultat) ?
2.Am inteles ca se poate afla dupa VIN ( Vehicle Identification Number ) date despre modelul masinii.As vrea si eu daca se poate sa imi spuneti cum anume aflu cu acel cod datele respective.Am bagat VIN-ul pe un site dar imi apare doar anul fabricatiei, unde a fost fabricat, etc...as vrea sa aflu date despre optiuni...ceva mai amanuntit.Am mai auzit ceva de AUTODATA...ala ma poate ajuta ?
Sunt incepator in ale Opelului, sper sa ma intelegeti.
Multumesc.
Sunt proaspat proprietarul unui Opel Vectra B 98'.
1.Display-ul meu arata doar ora, data si temperatura.Din ce am rasfoit eu pe aici prin forum am inteles ca ar fi vorba de TID care trebuie sa afiseze si melodia/postul de radio.Problema se pune in felul urmator...eu am luat masina cu un alt CD Player decat cel original, ma gandesc ca atunci cand a fost "montat", a fost montat aiurea.Este vreo mufa ceva cu care sa rezolv problema (sa para pe display si melodia/postul de radio ascultat) ?
2.Am inteles ca se poate afla dupa VIN ( Vehicle Identification Number ) date despre modelul masinii.As vrea si eu daca se poate sa imi spuneti cum anume aflu cu acel cod datele respective.Am bagat VIN-ul pe un site dar imi apare doar anul fabricatiei, unde a fost fabricat, etc...as vrea sa aflu date despre optiuni...ceva mai amanuntit.Am mai auzit ceva de AUTODATA...ala ma poate ajuta ?
Sunt incepator in ale Opelului, sper sa ma intelegeti.
Multumesc.
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat
Daca ai alt cd- player decat cel din fabrica nu o sa iti arate nimic pe display (TID0triple info display , ora , data si temp. exterioara ) ,poti sa iti pui un cd de opel ( cauta la sectiunea vand-cumpar piese ), dupa VIN nu cred ca poti afla altceva decat cele numerotate de tine . Cu respect ! L.E. Bine ai venit in club !
- gabytzuxxl
- OP
- 817 mesaje
- din 03 Jul 2009
- Bucuresti
gabytzuxxl
- Mesaje scrise: 817
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Jul 2009
- Mesaj Privat
TID-ul arata si numele melodiei/postului de radio !
DID: Dual Info Display: 2 zone de afisare (ceas plus data);
TID: Triple Info Display: 3 zone de afisare (ceas, data, melodia/postul de radio ascultat, temp. ext);
MID: Multiple Info Display: afisaj complex care afiseaza mai multe informatii legate de consumul instantaneu, distanta parcursa, cat se mai poate parcurge, etc;
GID: Graphic Info Display: afisaj grafic monocrom care suporta si sistemul de navigatie.
CID: Colour Info Display: afisaj color care suporta si sistemul de navigatie.
DID: Dual Info Display: 2 zone de afisare (ceas plus data);
TID: Triple Info Display: 3 zone de afisare (ceas, data, melodia/postul de radio ascultat, temp. ext);
MID: Multiple Info Display: afisaj complex care afiseaza mai multe informatii legate de consumul instantaneu, distanta parcursa, cat se mai poate parcurge, etc;
GID: Graphic Info Display: afisaj grafic monocrom care suporta si sistemul de navigatie.
CID: Colour Info Display: afisaj color care suporta si sistemul de navigatie.
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat