- colcervasile
- OP
- 9 mesaje
- din 03 Mai 2008
- Astra 2003
- Cluj
colcervasile
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Mai 2008
- Mesaj Privat
buna am un opel astra caravan 2003 motor 1.7dti (isuzu)
vreau sa verific nivelul de ulei in cutia de viteza, m-am documentat stiu unde se afla surubul de umplere dar nu pot descoperi inca surubul de nivel pt a verifica daca are ulei suficient.
as dori niste informati cu pozitia acestui surub "fantoma" sau niste poze despre pozitia lui .
MULTUMESC
vreau sa verific nivelul de ulei in cutia de viteza, m-am documentat stiu unde se afla surubul de umplere dar nu pot descoperi inca surubul de nivel pt a verifica daca are ulei suficient.
as dori niste informati cu pozitia acestui surub "fantoma" sau niste poze despre pozitia lui .
MULTUMESC
- nicu.costinesti
- 504 mesaje
- din 26 Sep 2008
- Astra 2000 Y17DT
- Constanta
nicu.costinesti
- Mesaje scrise: 504
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 26 Sep 2008
- Mesaj Privat
Ca sa gasesti surubul de umplere trebuie sa dai jos bateria si suportul bateriei si al sa-l vezi acoperit cu un capacel negru (montat in sus pe cutia de viteze).
Ca sa gasesti surubul de nivel al uleiului de cutie, el este pozitionat undeva lateral in partea rotii fata stanga (pe partea soferului), trebuie sa bagi masina pe rampa, sa te bagi sub ea si pentru ca nu ai acces decat cu o singura mana, il vei gasi montat tot pe cutie undeva pe la mijlocul ei. Este un surub cu varf magnetic.
Ca sa gasesti surubul de nivel al uleiului de cutie, el este pozitionat undeva lateral in partea rotii fata stanga (pe partea soferului), trebuie sa bagi masina pe rampa, sa te bagi sub ea si pentru ca nu ai acces decat cu o singura mana, il vei gasi montat tot pe cutie undeva pe la mijlocul ei. Este un surub cu varf magnetic.
- colcervasile
- OP
- 9 mesaje
- din 03 Mai 2008
- Astra 2003
- Cluj
colcervasile
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2003
- Cont inregistrat: 03 Mai 2008
- Mesaj Privat