Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • Troll the Great

• Mesaje scrise: 89
  • Masina: Omega 2000 Y26SE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 23 Oct 2008

• Mesaj Privat
MIMul a scris:
Cine are,are 😳 Ce consum are ?

Asta e o intrebare de baraj.... 😳 Depinde cat de grea mi-e talpa 😊 Prin oras, cam 12-13% in Arad, si cam 15-17 in Bucuresti (dar aici mai mult stai decat mergi). La drum lung nu ia asa de mult. Pe Arad-Bucuresti am media in jur de 8.5, la stil de condus normal (140 km/h pe autostrada, si restul drumului dupa cum pot). Recunosc ca nu conduc prea sportiv, dar nici cu max. 90 km/h in viteza a 5 a. Personal eu sunt foarte multumit de masina, de confortul si siguranta pe care mi-o ofera si nu imi pare absolut deloc rau ca am luat-o.
Skip ads

• MIMul

• Mesaje scrise: 536
  • Masina: Astra 2003 z16xep
  • Cont inregistrat: 12 Jul 2008

• Mesaj Privat
Imi poti spune si mie pe PM sau aici(daca nu sunt indiscret) care a fost pretul de achizitie si pretul pentru taxa de inmatriculare(banuiesc ca e adusa din afara) ?
Scuze ca am postat de 2x.

Ultima modificare făcută de MIMul la Sam 06 Jun, 2009 7:44 pm
  • MIMul

• Mesaj Privat
Imi poti spune si mie pe PM sau aici(daca nu sunt indiscret) care a fost pretul de achizitie si pretul pentru taxa de inmatriculare(banuiesc ca e adusa din afara) ?
  • Troll the Great

• Mesaje scrise: 89
  • Masina: Omega 2000 Y26SE
  • Cont inregistrat: 23 Oct 2008

• Mesaj Privat
MIMul a scris:Imi poti spune si mie pe PM sau aici(daca nu sunt indiscret) care a fost pretul de achizitie si pretul pentru taxa de inmatriculare(banuiesc ca e adusa din afara) ?

Da, masina am luat-o din Germania, si am preferat sa o aduc de afara din mai multe motive, cel mai important fiind starea drumurilor la ei, comparativ cu ale noastre. Am cumparat-o cu 5700 de euro si taxa de inmatriculare a fost 75 de milioane (cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc inca o data domnului Taxiceanu 😠 ). Cu toate taxele am ajuns la pretul unui Logan de 1.6 chel (sau poate cu servo si aer conditionat daca aveam noroc). Si acum ma intreb cum de am refuzat o asa ocazie... 😃 😃
  • micky001

• Mesaje scrise: 1,314
  • Masina: Omega 1997 x20se
  • Cont inregistrat: 26 Dec 2007

• Mesaj Privat
Oooomega mea B1/B2... B3 😊

Inainte,cand am luat-o,in 2004:

...apoi m-am "apucat de treaba" ,am facut-o bucati,si gratie ajutorului lui EugenCta,care m-a ajutat la achizitionarea
pieselor,urmata de documentatii,TIS,AutoData,ToleranceData,am inceput trecerea la ..B2,cu upgrade-ul de rigoare,
piele cu incalzire,navigatie,cruise,clima,scaune/oglinzi memorii,monitor plafon,senzori parcare,xenon... etc... 😊 ,
azi ma mandresc cu OOOMMMEEEGGGAAA mea B2.1 ... :

Nu e "cioaca" ,este aceeasi masina,am toate pozele cu etapele in transformare, a durat o luna,am lucrat singur la ea si ma mandresc cu asta,nu si-a bagat nici un mecanic gheara sa-mi faca el vre-o trebusoara asa cum le place lor sa spuna: "De ai sa ma pomenesti!"
Totul este functional,motorul este acelasi,x20se,bineanteles si el imbunatatit,consum oras 10% cu AC mixt,testat la 500 km oras,fix 51 litrii.

I love OMEGA !
  • cangri

• Mesaje scrise: 5,405
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2010

• Mesaj Privat
Felicitari pentru rezultat.
  • ahappyuser

• Mesaje scrise: 6,767
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 05 Apr 2010

• Mesaj Privat
Foarte frumoasa !

Sa ai parte de ea, e foarte ingrijita !
  • MIMul

• Mesaj Privat
Ne-am intalnit in trafic, si chiar am admirat-o. Rar mai vezi Omega pe strazile din Romania.
Nu este o masina usor de intretinut...
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR