- tomytm
- OP
- 106 mesaje
- din 27 Jan 2009
- Vectra 1999 x16xel
- Timis
tomytm
- Mesaje scrise: 106
- Masina: Vectra 1999 x16xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Jan 2009
- Mesaj Privat
axrelz
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Kadett 1987 C20NE
- Cont inregistrat: 12 Jul 2007
- Mesaj Privat
- hoinarel
- **
- 264 mesaje
- din 21 Oct 2007
- Astra 2001 Y17DT
- Buzau
hoinarel
- Mesaje scrise: 264
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 21 Oct 2007
- Mesaj Privat
Eu am fost azi la Hyundai, am in 2 locuri cat pui degetul apropiate unde s-a facut ca o buba si vreau sa scap repede. Mi-a spus ca imi face doar partea imediat de deasupra rotii.
Intentionam sa fac doar partea aia de 2 cm^2 dar mai in spate mi-a facut candva cineva o bucurie in parcare si a sters-o pe aripa si a sters-o si el cred ca de acolo sau nici nu o fi observat desi mi-e greu sa cred asa ceva.
Intentionam sa fac doar partea aia de 2 cm^2 dar mai in spate mi-a facut candva cineva o bucurie in parcare si a sters-o pe aripa si a sters-o si el cred ca de acolo sau nici nu o fi observat desi mi-e greu sa cred asa ceva.
- oviprof
- **
- 140 mesaje
- din 19 Mai 2009
- Omega 1995 X20XEV
- Timis
oviprof
- Mesaje scrise: 140
- Masina: Omega 1995 X20XEV
- Cont inregistrat: 19 Mai 2009
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
Acum 2 ani cand am fost in RO, cumnatul meu mi-a recomandat un tinichigiu-vopsitor in Otelul Rosu, am fost super incantat de calitatea lucrarii...
Aproape de 2 ori mai ieftin decat ceea ce mi s-a propus in TM...
Acuma... nu stiu cum il cheama, nici adresa exacta, intereseaza-te si tu, sta pe strada aia imens de lunga cand intri in oras, inainte de centru...
Aproape de 2 ori mai ieftin decat ceea ce mi s-a propus in TM...
Acuma... nu stiu cum il cheama, nici adresa exacta, intereseaza-te si tu, sta pe strada aia imens de lunga cand intri in oras, inainte de centru...
- tomytm
- OP
- 106 mesaje
- din 27 Jan 2009
- Vectra 1999 x16xel
- Timis
tomytm
- Mesaje scrise: 106
- Masina: Vectra 1999 x16xel
- Cont inregistrat: 27 Jan 2009
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
Pai... eu trec in RO in general si in TM in particular (unde am crescut...) o data la circa 2 ani...
Ceea ce pot sa-ti spun e ca persoana respectiva, LA MOMENTUL RESPECTIV, mi-a luat 500E pe o lucrare pe care mi s-a cerut 900 in TM, iar de calitate am fost super-incantat, totul era "perfect"...
Mi-am schimbat in acelasi timp si cureaua de distributie, care am cumparat-o "acasa" in FR si a fost destul de cinstit sa-mi spuna ca nu e de competenta lui, dar ca are pe cineva care o face pe suma de xxx lei. Chestia a fost "transparenta" pentru mine, am luat masina vopsita si cu cureaua schimbata in ziua promisa (1 saptamana).
Din pacate nu pot sa-ti spun mai multe, cauta si tu, e un oras mic...
Ceea ce pot sa-ti spun e ca persoana respectiva, LA MOMENTUL RESPECTIV, mi-a luat 500E pe o lucrare pe care mi s-a cerut 900 in TM, iar de calitate am fost super-incantat, totul era "perfect"...
Mi-am schimbat in acelasi timp si cureaua de distributie, care am cumparat-o "acasa" in FR si a fost destul de cinstit sa-mi spuna ca nu e de competenta lui, dar ca are pe cineva care o face pe suma de xxx lei. Chestia a fost "transparenta" pentru mine, am luat masina vopsita si cu cureaua schimbata in ziua promisa (1 saptamana).
Din pacate nu pot sa-ti spun mai multe, cauta si tu, e un oras mic...