asot
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Feb 2009
- Mesaj Privat
salut, am un opel vectra a din 1991 (C16NZ) si trebuie sa-i fac o diagnosticare...problema este ca nu am gasit un service care sa aibe softul pt ea, "fiind prea veche", nici la radacini care este service opel...va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti un service in bucuresti care ar avea softul pt ea...multumesc!
- sandu_race
- **
- 459 mesaje
- din 02 Mar 2008
- Vectra 1996 x16xel
- Alta tara
sandu_race
- Mesaje scrise: 459
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2008
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
CV13BOT
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Vectra 1994 C16NZ
- Cont inregistrat: 02 Dec 2008
- Mesaj Privat
- thrill
- 861 mesaje
- din 29 Jul 2008
- Vectra 2003 z18xe
- Constanta
thrill
- Mesaje scrise: 861
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 29 Jul 2008
- Mesaj Privat
asot
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Cont inregistrat: 15 Feb 2009
- Mesaj Privat
- florin66
- **
- 118 mesaje
- din 28 Aug 2007
- Calibra 1997 x20xev
- Alta tara
florin66
- Mesaje scrise: 118
- Masina: Calibra 1997 x20xev
- Cont inregistrat: 28 Aug 2007
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaj Privat
- thrill
- 861 mesaje
- din 29 Jul 2008
- Vectra 2003 z18xe
- Constanta
thrill
- Mesaje scrise: 861
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 29 Jul 2008
- Mesaj Privat
dl dan nu a spus nimeni de op-com!
vorbim de interfata winaldl pe care a facut-o si cristianTM din cate retin..
si topicul aici:
https://www.clubopel.com/vie...=asc&start=20
si niste poze :
https://www.clubopel.com/vie...6nz&start=140
vorbim de interfata winaldl pe care a facut-o si cristianTM din cate retin..
si topicul aici:
https://www.clubopel.com/vie...=asc&start=20
si niste poze :
https://www.clubopel.com/vie...6nz&start=140
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaj Privat
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
Mephysto
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Vectra 1991 C16NZ
- Cont inregistrat: 07 Mar 2008
- Mesaj Privat
sirr
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1992
- Cont inregistrat: 24 Aug 2009
- Mesaj Privat
sal am facut si eu testul agrafa pe un vectra a din 92 motor 2.0i 85kw(l am facut pentru ca in mers imi sare acul de la turometru fara a se tura motorul, iar dupa aceasta se aprinde becul si cand se aprinde cred ca imi taie benzina ca se opreste motorul) si becul acela din bord a clipit cam in felul urmator prima oara a clipit de 2 ori apoi pauza, iar de 2 ori, iar pauza, 1 data, pauza, de 2 ori, pauza, 1 data, pauza, de 2 ori, pauza, de 3 ori, pauza, 1 data, pauza, de 2 ori...putetzi sa imi spunetzi si mie ce inseamna? va rog
- campary
- **
- 133 mesaje
- din 17 Feb 2008
- Vectra 1993 c18nz
- Prahova
campary
- Mesaje scrise: 133
- Masina: Vectra 1993 c18nz
- Cont inregistrat: 17 Feb 2008
- Mesaj Privat
sirr a scris:sal am facut si eu testul agrafa pe un vectra a din 92 motor 2.0i 85kw(l am facut pentru ca in mers imi sare acul de la turometru fara a se tura motorul, iar dupa aceasta se aprinde becul si cand se aprinde cred ca imi taie benzina ca se opreste motorul) si becul acela din bord a clipit cam in felul urmator prima oara a clipit de 2 ori apoi pauza, iar de 2 ori, iar pauza, 1 data, pauza, de 2 ori, pauza, 1 data, pauza, de 2 ori, pauza, de 3 ori, pauza, 1 data, pauza, de 2 ori...putetzi sa imi spunetzi si mie ce inseamna? va rog
Nu inseamna nimic, testul nu e corect. Refa testul si urmareste becul cu mai multa atentie. Trebuie sa indice pentru inceput de 3 ori codul 12 adica: clipeste o data apoi pauza si iar clipeste de doua ori, apoi o pauza mai lunga urmata de repetarea codului 12 (clipeste o data apoi pauza si iar clipeste de doua ori), iar pauza mai lunga si din nou repetarea codului 12 (clipeste o data apoi pauza si iar clipeste de doua ori). Dupa aceste 3 coduri 12 trebuie sa fii foarte atent pentru ca acum o sa indice codurile de eroare de cate 3 ori pe fiecare, succesiv pana le v-a arata pe toate, apoi o sa indice din nou codul 12 de 3 ori , ceea ce inseamna ca a terminat listarea codurilor. Dupa aceasta o ia de la inceput. Posteaza codurile si o sa te ajutam. Sper ca ai inteles interpretarea clipiturilor becului (numarul de clipituri anterioare pauzei scurte reprezinta prima cifra din codul de eroare, iar cele de dupa pauza scurta reprezinta a doua cifra). Spor la treaba!
sirr
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1992
- Cont inregistrat: 24 Aug 2009
- Mesaj Privat
campary a scris:
Nu inseamna nimic, testul nu e corect. Refa testul si urmareste becul cu mai multa atentie. Trebuie sa indice pentru inceput de 3 ori codul 12 adica: clipeste o data apoi pauza si iar clipeste de doua ori, apoi o pauza mai lunga urmata de repetarea codului 12 (clipeste o data apoi pauza si iar clipeste de doua ori), iar pauza mai lunga si din nou repetarea codului 12 (clipeste o data apoi pauza si iar clipeste de doua ori). Dupa aceste 3 coduri 12 trebuie sa fii foarte atent pentru ca acum o sa indice codurile de eroare de cate 3 ori pe fiecare, succesiv pana le v-a arata pe toate, apoi o sa indice din nou codul 12 de 3 ori , ceea ce inseamna ca a terminat listarea codurilor. Dupa aceasta o ia de la inceput. Posteaza codurile si o sa te ajutam. Sper ca ai inteles interpretarea clipiturilor becului (numarul de clipituri anterioare pauzei scurte reprezinta prima cifra din codul de eroare, iar cele de dupa pauza scurta reprezinta a doua cifra). Spor la treaba!
sirr a scris:sal am facut si eu testul agrafa pe un vectra a din 92 motor 2.0i 85kw(l am facut pentru ca in mers imi sare acul de la turometru fara a se tura motorul, iar dupa aceasta se aprinde becul si cand se aprinde cred ca imi taie benzina ca se opreste motorul) si becul acela din bord a clipit cam in felul urmator prima oara a clipit de 2 ori apoi pauza, iar de 2 ori, iar pauza, 1 data, pauza, de 2 ori, pauza, 1 data, pauza, de 2 ori, pauza, de 3 ori, pauza, 1 data, pauza, de 2 ori...putetzi sa imi spunetzi si mie ce inseamna? va rog
ms .... maine incerc si dau raspunsi aici....sper sa reusesc