- iulius
- OP
- 1,798 mesaje
- din 09 Jun 2004
- Insignia 2019
- Bucuresti
iulius
- Mesaje scrise: 1,798
- Masina: Insignia 2019
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Jun 2004
- Mesaj Privat
de fiecare data cind vin de la brasov, duminica este dezastru.am facut 2 ore si ceva pina in Comarnic.astia care au amenajat pirtiile de pe Valea Prahovei nu trebuiau sa primeasca autorizatie pina nu-si faceau accesul la sosea, asa cum au marile centre comerciale .
si mai sunt 2 politisti in Comarnic acolo al gara la trecerea de pietoni care vegheaza la cite o baba care trece spre gara si opresc circulatia ca sa treaca.stau sute de masini pe loc sa treaca pietonii . astia de la primarie de acolo nu au auzit de poduri, pasarele, pasaje subterane.
daca faceau o cutie a milei si dadea fiecare masina in trecere cite o mie de lei aveau bani sa faca ceva
simbata dimineata am facut 2ore si jumate din Bucuresti pina in Poiana acum la intoarcere am facut 4 ore .
inadmisibil,in fiecare duminica la fel si nu ia nimeni nici o masura
Ultima modificare făcută de iulius la Mar 21 Feb, 2006 3:08 pm
si mai sunt 2 politisti in Comarnic acolo al gara la trecerea de pietoni care vegheaza la cite o baba care trece spre gara si opresc circulatia ca sa treaca.stau sute de masini pe loc sa treaca pietonii . astia de la primarie de acolo nu au auzit de poduri, pasarele, pasaje subterane.
daca faceau o cutie a milei si dadea fiecare masina in trecere cite o mie de lei aveau bani sa faca ceva
simbata dimineata am facut 2ore si jumate din Bucuresti pina in Poiana acum la intoarcere am facut 4 ore .
Ultima modificare făcută de iulius la Mar 21 Feb, 2006 3:08 pm
- bogdanbratescu
- **
- 410 mesaje
- din 23 Aug 2005
- Bucuresti
bogdanbratescu
- Mesaje scrise: 410
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Aug 2005
- Mesaj Privat
iulius a scris:de fiecare data cind vin de la brasov, duminica este dezastru.am facut 2 ore si ceva pina in Comarnic.astia care au amenajat pirtiile de pe Valea Prahovei nu trebuiau sa primeasca autorizatie pina nu-si faceau accesul la sosea, asa cum au marile centre comerciale .
simbata dimineata am facut 2ore si jumate pina in Poiana acum la intoarcere am facut 4 ore .
simbata dimineata am facut 2ore si jumate pina in Poiana acum la intoarcere am facut 4 ore .
pe targoviste e cel mai bine
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- radzxx
- **
- 200 mesaje
- din 28 Jul 2005
- sibiu
radzxx
- Mesaje scrise: 200
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Jul 2005
- Mesaj Privat
Nu e problema Primariei din Comarnic..conform legii DN-urile nu cad in administrarea primariilor comunelor si oraselor ci in cea a ADN-ului...Doamne fereste sa fie asa...cum ai intra intr-un sat sau amarat de oras ti-ai rupe masina...
Totusi problema mare ramane constructia de autostrazi...care va rezolva si o buna parte a dezvoltarii regionale, turism etc. ..se tot spune ca nu vin turisti straini in Romania...ca avem o tara foarte frumoasa....vrajeli...ce sa faca neamtul care vrea sa faca un circuit in romania ...sta 4 ore pe portiunea Brasov- Bucuresti???? sa nu mai vb de preturile asa-zisilor operatori in turism.
Totusi problema mare ramane constructia de autostrazi...care va rezolva si o buna parte a dezvoltarii regionale, turism etc. ..se tot spune ca nu vin turisti straini in Romania...ca avem o tara foarte frumoasa....vrajeli...ce sa faca neamtul care vrea sa faca un circuit in romania ...sta 4 ore pe portiunea Brasov- Bucuresti???? sa nu mai vb de preturile asa-zisilor operatori in turism.
- b82bog
- **
- 400 mesaje
- din 19 Sep 2005
- Astra Y17DT
- Bucuresti
b82bog
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Astra Y17DT
- Cont inregistrat: 19 Sep 2005
- Mesaj Privat
4 ore si ceva am facut si eu la intoarcerea de la Brasov.... E cumplit.1 ora jumate Predeal-Sinaia ...si ai nostri conducatori pun prioritara autostrada Bucuresti-Constanta, ca deh..e trafic....3-4 luni pe an. Dupa mine prima autostrada care trebuia facuta aici trebuia sa fie Buc-BV, dar ce sa le faci, probabil comisioanele sunt mai umflate spre Constanta
- dady_vale
- 893 mesaje
- din 03 Feb 2006
- Astra 2007 Z16xp1
- Brasov
dady_vale
- Mesaje scrise: 893
- Masina: Astra 2007 Z16xp1
- Cont inregistrat: 03 Feb 2006
- Mesaj Privat
- Marius T.
- 616 mesaje
- din 28 Dec 2005
- Vectra 2001 Z 16 XE
- Bucuresti
Marius T.
- Mesaje scrise: 616
- Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
- Cont inregistrat: 28 Dec 2005
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
b82bog a scris:4 ore si ceva am facut si eu la intoarcerea de la Brasov.... E cumplit.1 ora jumate Predeal-Sinaia ...si ai nostri conducatori pun prioritara autostrada Bucuresti-Constanta, ca deh..e trafic....3-4 luni pe an. Dupa mine prima autostrada care trebuia facuta aici trebuia sa fie Buc-BV, dar ce sa le faci, probabil comisioanele sunt mai umflate spre Constanta
Este prioritara aceasta autostrada, in primul rand pentru transportul de marfa ... care dupa cum stii si tu, vine din CHINA pe firmele celor mai mari de pe la Guvern, si trebuie sa ajunga in Bucuresti, sau in tara .... faza cu traficul de 3 - 4 luni pe ani, iti garantez eu ca nu este reala .. acolo e trafic cam tot timpul, si este trafic destul de greu ...
Ar mai o chestie ... Portul Romanesc de la Marea Neagra, se doreste a fi portul European , prin care sa se asigure transportul maritim de marfa in si dinspre Asia.
Un al treilea motiv, ar fi acela ca proiectul dateaza de cel putin 16 - 17 ani, pe cand proiectul de la Buc - BV este ceva mai tanar .. de vreo 3 - 5 ani...
Nu in ultimul rand .. sa nu uitam al cui este ( fostul ) CCCF ( Compania de Constructii Cai Ferate ), cei care au fost contractorii acestei autostrazi ...
- overtaxer
- **
- 260 mesaje
- din 02 Jun 2005
- Astra 2001 Z16XE
- Mures
overtaxer
- Mesaje scrise: 260
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 02 Jun 2005
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Nu stiu .. nu sint de specialitate, insa nu cred ca marile vapoare care circula pe mari si oceane, ar putea sa treaca si pe dunare .. si aveau de sapat f. mult, apoi de dragat Dunarea ... apoi se mai punea si problema cu Bulgarii, k vor si ei o bucatzica, etc ... si sa ne mai gandim, ce rost avea sa faca transfer de pe Vapor pe barja, ca apoi sa incarce tot in TIR, ca sa ajunga in .. Polonia sa zicem ?? K sa nu mai punem si timpul la socoteala .. in cat timp ajungi pe strada de la C-tza la Bucuresti, si in cat timp cu barja / vaporu' ???
Parerea mea ...
Parerea mea ...
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT