kosoo_x
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Dec 2008
- Mesaj Privat
ROMFYS
- Mesaje scrise: 53
- Masina: Combo 2003 1,7
- Cont inregistrat: 16 Mai 2009
- Mesaj Privat
kosoo_x a scris:am si eu o intrebare , se poate modifica cum va puntea de diode de la alternator sau releul sa mu mai patrunda apa sau uleiul in cazuri extreme ?
va multumesc!
va multumesc!
pt ulei trebuie inlocuita garnitura dintre alternator si pompa vacum ce e pe el sau ce e aceea oricum e o garnitura ca un inel subtire si e cativa bani nu lei mai greu e sa gasesti magazin specializat pe piese de alternatoare - electomotoare
eu stiu unul la sm
iar apa numai daca pui toate scuturile si carenajele de plastic de sub masina
kosoo_x
- Mesaj Privat
la mine mi se prelinge ulei de la capacu de tacheti, trebuie sa inlocuiesc garnitura , si imi mai curge si antigel , am picaturi de antigel pe baia de ulei imi vin udeva de pe langa pompa da nus sigur ( poampa am schimbato de 1 an paompa hepu, nu cred ca de la pompa imi curge cred ca de pe langa ea de undeva urmeaza sa merg la mecanic sa vada
- D_M_G
- 2,271 mesaje
- din 13 Feb 2009
- Alta tara
D_M_G
- Mesaje scrise: 2,271
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2009
- Mesaj Privat
Tu pui o intrebare destul de bizara! Te intereseaza ce poti face la alternator ca sa nu-ti mai vina ulei sau alte lichide pe acolo! De ce nu lasi alternatorul in pace si sa te apuci mai bine sa-ti remediezi defectiunile generatoare de scurgeri de lichide?
Citatele tale:
Citatele tale:
am si eu o intrebare , se poate modifica cum va puntea de diode de la alternator sau releul sa mu mai patrunda apa sau uleiul in cazuri extreme Shocked ?
la mine mi se prelinge ulei de la capacu de tacheti, trebuie sa inlocuiesc garnitura , si imi mai curge si antigel , am picaturi de antigel pe baia de ulei imi vin udeva de pe langa pompa da nus sigur
kosoo_x
- Mesaj Privat
- Maverick
- 1,185 mesaje
- din 11 Mai 2006
- Astra 2003 Y20DTH
- Bucuresti
Maverick