- cj79raa
- OP
- 1,022 mesaje
- din 12 Mai 2009
- Astra 2005 Z17DTL
- Cluj
cj79raa
- Mesaje scrise: 1,022
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Mai 2009
- Mesaj Privat
1. vechimea masinii (din semnatura) e de 4 ani. mi-a aparut pe portiera din spate o pata de rugina. cat e garantia la tablarie? zicea cineva ca e 12 ani. e corect? daca e in garantie se poate rezolva problema la reprezentanta opel? intreb deoarece masina nu am luat-o noua, ci anul trecut din germania. mai are valabilitate garantia? daca nu am mai servisato' la reprezentanata de cand am adus-o in tara, ma refer la schimburi de consumabile, mai pot pretinde garantia la tablarie? sau nu are a face servisul consumabilelor cu garantia tablariei. mentionez ca am cartea servis din germania.
2. mai am o problema, dar nu vreau sa mai deschid un topic. de vreo 3 zile m-am trezit cu o pietricica in parbriz de la un tir, si mi-a facut o "floricica" de toata frumusetea. se poate schimba parbrizul pe un casco a unui prieten? sa zicem ca mergeam in spatele lui si mi l-a spart el. sau n-am nici o sansa?
multumesc.
2. mai am o problema, dar nu vreau sa mai deschid un topic. de vreo 3 zile m-am trezit cu o pietricica in parbriz de la un tir, si mi-a facut o "floricica" de toata frumusetea. se poate schimba parbrizul pe un casco a unui prieten? sa zicem ca mergeam in spatele lui si mi l-a spart el. sau n-am nici o sansa?
multumesc.
- caiuscorneliu
- *
- 42 mesaje
- din 07 Jul 2007
- Astra 2000 x18xe1
- Bacau
caiuscorneliu
- Mesaje scrise: 42
- Masina: Astra 2000 x18xe1
- Cont inregistrat: 07 Jul 2007
- Mesaj Privat
La prima intrebare:demersul de a-ti rezolva pata aia de rugina in garantie te va costa mai mult decat sa ti-o rezolvi singur asa ca stai linistit (plus ca sansele de reusita sunt minime avand in vedere contextul dat:masina second etc)
La a doua intrebare:casco rezolva problema doar pentru masina pentru care este facut nu are legatura cu alta masina.deci casco acelui prieten nu-ti este de nici un folos.Daca vrei sa rezolvi problema cu parbrizul asta se face cu RCA al prietenului tau desi la faza cu piatra s-ar putea sa cam strambe din nas dar cu putina bunavointa din partea asiguratorului poti rezolva.
La a doua intrebare:casco rezolva problema doar pentru masina pentru care este facut nu are legatura cu alta masina.deci casco acelui prieten nu-ti este de nici un folos.Daca vrei sa rezolvi problema cu parbrizul asta se face cu RCA al prietenului tau desi la faza cu piatra s-ar putea sa cam strambe din nas dar cu putina bunavointa din partea asiguratorului poti rezolva.
- cj79raa
- OP
- 1,022 mesaje
- din 12 Mai 2009
- Astra 2005 Z17DTL
- Cluj
cj79raa
- Mesaje scrise: 1,022
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Cont inregistrat: 12 Mai 2009
- Mesaj Privat