Joi 21 Mai, 2009 11:09 pm
nikenicolae cand indepartezi stratul vechi de vopsea exfoliat poti folosi smirghel cu granulatie mai mare prima data si mai mica a doua oara dupa cum se zicea si in acel tutorial si mai poti folosi pt. minim de efort si un maxim de eficienta o perie de sarma sau cel mai bine si un flex cu perie de sarma. asta asa ca o solutie ieftina pe care so faci tu muncind, daca vrei lucru cu adevarat facut mergi si intereseaza-te la tine in oras unde se face sablare, si la sablare nu-ti mai ramane vopsea veche pe ele nici cat gamalia la ac. dar pt. asta presupun ca-ti va cere sa dai gumele jos de pe jante si costurile cresc mai mult. deci nu uita: odata ce ai jantele curate, daca nu ai zgarieturi adanci si suprafetele sunt fine faci doar atat: un strat de grund, 2 de vopsea si 2 de lac. nu uita lacul este f. important atat pt. luciu cat si pt. protectie. eu i le-am facut odata la un prieten de-al meu de ziceai ca-s scoase din fabrica. dar asa cum jantele si cauciucurile is ca incaltaminea la noi care indura mai tot, pietre, burduri etc. nu va tine la nesfarsit noi.