salutare tuturor! am revenit cu cateva intrebari 😊 stiu ca pot deveni enervant (atunci cand imi propun),dar nu ma pot abtine!
1.vreau sa intreb daca cd-playerul de la Omega cu facelift are intrare de auxiliar? am pus intrebarea asta pentru ca as vrea sa iau un dvd player care sa vina montat in torpedou iar ecranul sa il pun sus la oglinda retrovizoare. si vreau sa stiu daca are intrare de auxiliar sau trebuie cumparat si un adaptor X-CarLink care are intrare de auxiliar?
nu vreau sa renunt la cd playerul original si nici la comenzile de pe volan, mai ales pentru ca daca schimb cd playerul ramane o groaza de loc liber si nu imi place absolut deloc cum arata.
2.vreau sa stiu daca pot schimba display'ul pe care imi indica consum,post de radio, track number, temperatura si altele cu unul COLOR (eventual cu tot cu navigatie). si bineinteles cam ce costuri ar implica o modificare de genul asta?
3.daca masina nu a fost prevazuta cu trapa din fabrica, se poate monta una? daca da, cam la ce cost?
4.inca stau in dubii daca sa schimb grila din fata si emblemele din spate cu unele de opel. o sa ma gandesc pana cand vin acasa si postez atunci in caz de ceva.
5.vreau sa imi recomande cineva un element final pentru toba. nu vreau ceva care sa faca galagie, ci doar sa arate frumos si sa fie firma (nu chinezarie!). as prefera ceva cu 2 tevi.
6.presupun ca se poate monta xenon pe proiectoare,nu?
inca nu am reusit sa gasesc jante de DESIGN EDITION! 😢 dar mai caut. daca o sa decid sa gasesc, cele care le am acum vor fi scoase la vanzare cu tot cu gume!
in final, am atasat 2 poze:una cu locul in care as vrea sa asez eranul de la dvd, iar cealalta cu cd playerul original si cu display'ul pe care as vrea sa il schimb.
va multumesc anticipat pentru raspunsuri!