arje468
- Mesaje scrise: 39
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jan 2006
- Mesaj Privat
- zafirul
- 1,443 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,443
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
nu merge.
diferenta dintre car400 si urmatorul e ca celalalt stie sa comande o magazie..
am mai spus-o pe forum, in 2001 cind am luat masina, dealerul mi-a cerut 14 milioane pe casetofon si 16 pe magazie
in total aproape 1000$
i-am pupat dulce si mi-am luat un philips (FARA display; compatibil cu displayul masinii si cu comenzile de pe volan) + magazie de 6 la 300USD (atunci usd-ul era mult mai tare decit euroiul)
pe atunci nu aparusera - sau erau oricum f. scumpe- mp3 urile....
si oricum ma interesa neaparat casetofon (pt povestile fetitei...)
cit despre car400 il mai am acasa , e nou... am si postat sa-l vind dar e o marfa prost vandabila... nu stiu daca are intrare...parca nu mai are nimic in afara de conectorii iso
dealtfel discutam cu niste oameni priceputi, chiar cele mai tari scule audio pe care ti le da o masina in echiparea de serie sint niste stifturi comparativ cu ce poti cumpara ulterior ca si marca dedicata (clarion/sony/pioneer/etc...)
diferenta dintre car400 si urmatorul e ca celalalt stie sa comande o magazie..
am mai spus-o pe forum, in 2001 cind am luat masina, dealerul mi-a cerut 14 milioane pe casetofon si 16 pe magazie
in total aproape 1000$
i-am pupat dulce si mi-am luat un philips (FARA display; compatibil cu displayul masinii si cu comenzile de pe volan) + magazie de 6 la 300USD (atunci usd-ul era mult mai tare decit euroiul)
pe atunci nu aparusera - sau erau oricum f. scumpe- mp3 urile....
si oricum ma interesa neaparat casetofon (pt povestile fetitei...)
cit despre car400 il mai am acasa , e nou... am si postat sa-l vind dar e o marfa prost vandabila... nu stiu daca are intrare...parca nu mai are nimic in afara de conectorii iso
dealtfel discutam cu niste oameni priceputi, chiar cele mai tari scule audio pe care ti le da o masina in echiparea de serie sint niste stifturi comparativ cu ce poti cumpara ulterior ca si marca dedicata (clarion/sony/pioneer/etc...)
arje468
- Masina:
- Mesaj Privat
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
arje468
- Masina:
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
arje468
- Masina:
- Mesaj Privat
- zafirul
- 1,443 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,443
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
bogdanene
asta ziceam si eu... diferenta dintre car400 si ccr600 este DOAR asta... 600 stie si de magazie.... iar magazia originala pe care o da opel; e de 4 cd-uri...
ceea ce bine sublinia si sorin666 cu banii pe care ti-i cer astia pe niste scule MEDII iti iei super scula... si poti sa renunti la display si la comenzile de pe volan..(sa fim seriosi nici car400 si nici ccr600 al tau nu sint cine stie ce... eu ti-am zis ca am un philips facut sa fie compatibil cu displayul si comenzile si se aude de 2 ori mai bine decit ce aveam inainte...in conditiile in care si el este ceva mediu....)
later edit: e convenabil cu comenzile de pe volan dar parca acum mi-ar suride un mp3 mai destept si sa n-am comenzile functionale...
asta ziceam si eu... diferenta dintre car400 si ccr600 este DOAR asta... 600 stie si de magazie.... iar magazia originala pe care o da opel; e de 4 cd-uri...
ceea ce bine sublinia si sorin666 cu banii pe care ti-i cer astia pe niste scule MEDII iti iei super scula... si poti sa renunti la display si la comenzile de pe volan..(sa fim seriosi nici car400 si nici ccr600 al tau nu sint cine stie ce... eu ti-am zis ca am un philips facut sa fie compatibil cu displayul si comenzile si se aude de 2 ori mai bine decit ce aveam inainte...in conditiile in care si el este ceva mediu....)
later edit: e convenabil cu comenzile de pe volan dar parca acum mi-ar suride un mp3 mai destept si sa n-am comenzile functionale...
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
21-Lancer
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 13 Jan 2005
- Mesaj Privat
Gothyk
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 27 Oct 2005
- Mesaj Privat
arje468
- Masina:
- Mesaj Privat
bigger
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 22 Mai 2011
- Mesaj Privat
zafirul a scris:bogdanene
salut sunt mai nou pe aici...imi poti spune ce modele de casetofon(am auzit ca de la sony si pioneer) se potrivesc la comenzile de pe volan la un astra?