De mult vroiam sa fac asa ceva avand in vedere ca merg cu masina mai mult noaptea si mai aruncam in cutia aia sau cum ii zice fel si fel de chesti si cand aveam nevoie de ele trebuia sa scot tot ce am acolo pentru a gasii ce cautam... Zis si facut ... Materiale necesare: o bucata plexiglas, un cuter, poate doua care sa taie bine, banda dublu-adeziva de buna calitate, 1,5m cablu multifilar, surubelnita dreapta si una torx, leduri (fiecare cum se descurca), banda izolir. Se da cutia jos, se traseaza pe partea superioara zona unde se va decupa si se va inlocui cu plexiglas, se taie zona trasata, se fixeaza plexiglasul cat mai fix in gaura efectuata, se lipesc toate marginile cu banda dublu-adeziva (se poate pune orice tip de scoci). Urmatoarea operatie este scoaterea scrumierei operatie care probabil o stiti asa ca nu o mai explic. Se dezizoleaza firul de + care vine pe becul vrichetei si se leaga un fir, se mai dezizoleaza firul maro care vine - pe bricheta si se leaga un alt fi, cu ambele fire se "urca" sus pana la cutia cu pricina. Aici fiecare ce leduri are si adaptarea ramane la latitudinea imaginatiei fiecaruia. Eu am folosit 2 placute cu cate 2 leduri albastre care lumineaza super. Se lipesc ledurile cu dublu-adeziv de plexiglas in asa fel in cat lumina sa fie cat mai "imprastiata".
Efectul este super mai ales noaptea ...
Poze mai jos. Hristos a inviat !