- pichu
- OP
- 157 mesaje
- din 19 Nov 2005
- Bucuresti
pichu
- Mesaje scrise: 157
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Nov 2005
- Mesaj Privat
pun si eu o intrebare...nu vreau sa faca nimeni misto de mine sau sa ma ia de tampit,nestiutor, sa ma ia la misto sau altele.....
se poate transforma un astra g din cabrio in coupe cabrio?adica in loc de materialul ala ce e pe post de acoperis, sa se "monteze" un hard top?
imi place f mult masina aia;singura problema este ca in romania nu stiu cat de lunga viata ar avea , si inca nu am bani sa imi permit sa am 2 masini..un cabrio pt vara si un jeep pt iarna ;daca ar fi hard top, probabil as putea o folosi asa..tot anu..altfel..mai greu cred
mersi pt raspunsuri si imi cer scuze daca am pus o intrebare..stupida..chiar nu ma pricep si daca e cineva "cunoscator" pe aici , poate ma lumineaza si pe mine
salut
se poate transforma un astra g din cabrio in coupe cabrio?adica in loc de materialul ala ce e pe post de acoperis, sa se "monteze" un hard top?
imi place f mult masina aia;singura problema este ca in romania nu stiu cat de lunga viata ar avea , si inca nu am bani sa imi permit sa am 2 masini..un cabrio pt vara si un jeep pt iarna ;daca ar fi hard top, probabil as putea o folosi asa..tot anu..altfel..mai greu cred
mersi pt raspunsuri si imi cer scuze daca am pus o intrebare..stupida..chiar nu ma pricep si daca e cineva "cunoscator" pe aici , poate ma lumineaza si pe mine
salut
- livcro
- 4,574 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,574
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- pichu
- OP
- 157 mesaje
- din 19 Nov 2005
- Bucuresti
pichu
- Masina:
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
- Libra
- 4,041 mesaje
- din 24 Mai 2005
- Astra 2002 Y17DTI
- Oradea
Libra
- Mesaje scrise: 4,041
- Masina: Astra 2002 Y17DTI
- Cont inregistrat: 24 Mai 2005
- Mesaj Privat
Teoretic se poate orice.
Practic, cred ca transformarea asta implica prea multe modificari sau inlocuiri de piese si in final te va duce la un pret prea mare.
Undeva pe forum s-a discutat despre balamale care permit deschiderea usilor pe verticala. Era frumos, dar costau prea mult.
Daca imi permiti un sfat, cumpara ori una ori alta.
Practic, cred ca transformarea asta implica prea multe modificari sau inlocuiri de piese si in final te va duce la un pret prea mare.
Undeva pe forum s-a discutat despre balamale care permit deschiderea usilor pe verticala. Era frumos, dar costau prea mult.
Daca imi permiti un sfat, cumpara ori una ori alta.
andyrro
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 1995 X17DTL
- Cont inregistrat: 19 Jun 2005
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
- pichu
- OP
- 157 mesaje
- din 19 Nov 2005
- Bucuresti
pichu
- Masina:
- Mesaj Privat
in primul rand nici nu am spus ca mi as face"cu manutza mea" sistemul asta....as apela la niste persoane avizate;stiu si eu ca se poate, am vazut si pe un bmw seria 3 modelul 94-98..cred ca il stiti,la fel inlocuit materialul acela cu hard top;astra f cabrio este tot cu acoperis"din carpa", eu asa stiu.as prefera daca puteti sa imi dati un raspuns care sa aiba legatura cu intrebarea,strict legat de problema mea , nu de genul: ia ti coupe bertone sau astra f cabrio ;sper sa nu se supere nimeni pe mine..orice sfat este bine venit...
si eu mi as fi pus lamboo doors la masina, daca aveam la ce sa pun...ca la break ul meu, nu prea cred ca ar da bine... sunt f putine masini la care chiar arata frumos treaba asta, si e valabil dupa parerea mea doar la coupe uri...
as fi dispus sa dau cateva mii de euro daca mi ar rezolva problema....3 4 .5..nu stiu..dar sa stiu ca e o varianta buna si realizabila
salut si mersi pt raspunsuri
si eu mi as fi pus lamboo doors la masina, daca aveam la ce sa pun...ca la break ul meu, nu prea cred ca ar da bine... sunt f putine masini la care chiar arata frumos treaba asta, si e valabil dupa parerea mea doar la coupe uri...
as fi dispus sa dau cateva mii de euro daca mi ar rezolva problema....3 4 .5..nu stiu..dar sa stiu ca e o varianta buna si realizabila
salut si mersi pt raspunsuri
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
- danutz
- **
- 336 mesaje
- din 02 Feb 2006
- Astra 2008 z16xer
- Bucuresti
danutz
- Mesaje scrise: 336
- Masina: Astra 2008 z16xer
- Cont inregistrat: 02 Feb 2006
- Mesaj Privat
a vorbit cineva de niste balamale care ar ridica usile pe verticala,oh doamne ar fii senzational am vazut una in germania tunarita si avea usile ridicate in sus stiti cumva cat costa aceste balamale si daca mai trebuiesc si alte accesorii si unde le punem,cred ca am sa fac imprumut la banca py asa ceva
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
danutz a scris:a vorbit cineva de niste balamale care ar ridica usile pe verticala,oh doamne ar fii senzational am vazut una in germania tunarita si avea usile ridicate in sus stiti cumva cat costa aceste balamale si daca mai trebuiesc si alte accesorii si unde le punem,cred ca am sa fac imprumut la banca py asa ceva
Max.2000 de E. Am vazut si eu pe un BMW si pe o Astra Gsi. Cauta la firmele de tunning.Se numesc lambo doors.
- danutz
- **
- 336 mesaje
- din 02 Feb 2006
- Astra 2008 z16xer
- Bucuresti
danutz
- Mesaje scrise: 336
- Masina: Astra 2008 z16xer
- Cont inregistrat: 02 Feb 2006
- Mesaj Privat
- pichu
- OP
- 157 mesaje
- din 19 Nov 2005
- Bucuresti
pichu
- Masina:
- Mesaj Privat
- Libra
- 4,041 mesaje
- din 24 Mai 2005
- Astra 2002 Y17DTI
- Oradea
Libra
- Mesaje scrise: 4,041
- Masina: Astra 2002 Y17DTI
- Cont inregistrat: 24 Mai 2005
- Mesaj Privat
O discutie despre usi cu deschiderea pe verticala gasesti aici.
https://www.clubopel.com/vie...light=lambo+doors
Cand esti interesat de ceva anume, utilizeaza functia de "cautare" a forumului. Ai mari sanse ca deja sa se fi discutat despre subiectul care te intereseaza.
Dupa ce iti montezi chestiile astea, pune si pentru noi o poza in garajul tau.
https://www.clubopel.com/vie...light=lambo+doors
Cand esti interesat de ceva anume, utilizeaza functia de "cautare" a forumului. Ai mari sanse ca deja sa se fi discutat despre subiectul care te intereseaza.
Dupa ce iti montezi chestiile astea, pune si pentru noi o poza in garajul tau.