bogdan_d
- Mesaje scrise: 44
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Nov 2005
- Mesaj Privat
De unde pot trage un fir de la pozitie si unul de la faza scurta. Pe cel de la faza scurta vreau sa pun un buzzer pe intrerupatorul de la usa sa imi bazaie cand las farurille aprinse si deschid usa, iar pe cel de la pozitie vreau sa leg un led. am vrut sa trag din spate de la intrerupatorul de la faruri da nu prea am sanse ca trebuie sa iau tot bordu jos.
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
Salut, sa o luam in ordine
ar fi ideal daca ai screi in semnatura ce model de masina ai deoarece fiecare are particularitatile ei...
pentru buzzer ai nevoie de buzzer, contact de usa cu doi pini separati un fir de la pozitie si un fir de la contact (deoarece buzzerul nu intra in functiune cu contactul pus)
inca ceva ar fi util ca pe viitor in titlul topicului sa apara ceva legat si de subiectul pe care vrei sa discuti
ar fi ideal daca ai screi in semnatura ce model de masina ai deoarece fiecare are particularitatile ei...
pentru buzzer ai nevoie de buzzer, contact de usa cu doi pini separati un fir de la pozitie si un fir de la contact (deoarece buzzerul nu intra in functiune cu contactul pus)
inca ceva ar fi util ca pe viitor in titlul topicului sa apara ceva legat si de subiectul pe care vrei sa discuti
bogdan_d
- Masina:
- Mesaj Privat
roBERT a scris:Salut, sa o luam in ordine
Scuze ai dreptate am uitat sa spun ca am un corsa B . Deci buzzer am, intrerupator cu 2 pini iara am . deci io vreau sa stiu de unde trag pusu ala de la contact care zireai tu adica unde ii leg plusu ca sa nus une vb ta cand e contactu pus. ms pt raspuns.
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaj Privat
bogdan_d
- Masina:
- Mesaj Privat
roBERT a scris:Atunci ai scapat, masina ta mai mult ca sigur este precablata pentru asa ceva este trebuie sa ai un soclu liber pe cutia de sigurante.
da deci is mai multe socluri care sunt libere si pot lega acolo plusul la oricare soclu din cuite care e gol nu conteaza de la ce e soclu sau are o sciguranta speciala pentru faza scurta ?
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaj Privat
NUUU, este un soclu special dedicat buzzerului situat undeva pe cutia de sigurante, pentru plusul de la faza scurta tot acolo vei gasi ajutor insa nu stiu exact cum arata lucrurile la acel model de masina trerebuie sa o vad, daca esti din Buc vino vineri la intalnire si o rezolvam...
completeaza, te rog modelul de masina si locatia de unde esti ai sa vezi ca vor sari mai multi in ajutor
completeaza, te rog modelul de masina si locatia de unde esti ai sa vezi ca vor sari mai multi in ajutor
bogdan_d
- Masina:
- Mesaj Privat
roBERT a scris:NUUU, este un soclu special dedicat buzzerului situat undeva pe cutia de sigurante, pentru plusul de la faza scurta tot acolo vei gasi ajutor insa nu stiu exact cum arata lucrurile la acel model de masina trerebuie sa o vad, daca esti din Buc vino vineri la intalnire si o rezolvam...
Ms mult pentruraspunsuri. Eu sunt din Bistrita din pacate.
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaj Privat
- stanciu_cristian22
- *
- 28 mesaje
- din 03 Jan 2009
- Corsa 2001 z10xe
- Prahova
stanciu_cristian22
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Corsa 2001 z10xe
- Cont inregistrat: 03 Jan 2009
- Mesaj Privat
pavelalex- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 1999
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
- szilid
- **
- 479 mesaje
- din 14 Jun 2006
- Corsa 2002 Z10XE
- Timis
szilid
- Mesaje scrise: 479
- Masina: Corsa 2002 Z10XE
- Cont inregistrat: 14 Jun 2006
- Mesaj Privat
geimsbond- Suspendat
- 248 mesaje
- din 09 Mar 2012
- Suceava
geimsbond- Mesaje scrise: 248
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Mar 2012
- Mesaj Privat
roBERT a scris:NUUU, este un soclu special dedicat buzzerului situat undeva pe cutia de sigurante, pentru plusul de la faza scurta tot acolo vei gasi ajutor insa nu stiu exact cum arata lucrurile la acel model de masina trerebuie sa o vad, daca esti din Buc vino vineri la intalnire si o rezolvam...
Salutare tuturor,
Astazi am scos torpedoul si am gasit soclul special dedicat buzzerului in care nu se afla nimic.
Stie cineva cum arata un astfel de buzzer sau codul GM?
Multumesc frumos.
geimsbond- Suspendat
- 248 mesaje
- din 09 Mar 2012
- Suceava
- Masina:
- Mesaj Privat
Am cumparat un buzzer de la dezmembrari,de pe o Corsa asemanatoare.
Am pus buzzerul pe soclu dar....nu scoate niciun zgomot. I-am atins din greseala 2 picioruse si scoate tiuit deci el in sine e bun.
Am verificat panoul de sigurante cu gandul ca poate fi de acolo si dupa parerea mea la nr 13 ar trebui sa existe o siguranta galbena de 20 dar problema este ca incerci sa o pui numai ca nu sta deoarece nu are contact cu nimic...
Una peste alta e ciudat;soclul pentru buzzer este insa nu functioneaza.
Pareri?
Am pus buzzerul pe soclu dar....nu scoate niciun zgomot. I-am atins din greseala 2 picioruse si scoate tiuit deci el in sine e bun.
Am verificat panoul de sigurante cu gandul ca poate fi de acolo si dupa parerea mea la nr 13 ar trebui sa existe o siguranta galbena de 20 dar problema este ca incerci sa o pui numai ca nu sta deoarece nu are contact cu nimic...
Una peste alta e ciudat;soclul pentru buzzer este insa nu functioneaza.
Pareri?
catalinos
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Corsa 1999 x10xe
- Cont inregistrat: 11 Mar 2013
- Mesaj Privat
- rudisoft
- **
- 336 mesaje
- din 15 Oct 2010
- Corsa 1997 X12SZ
- Alta tara
rudisoft
- Mesaje scrise: 336
- Masina: Corsa 1997 X12SZ
- Cont inregistrat: 15 Oct 2010
- Mesaj Privat
geimsbond- Suspendat
- 248 mesaje
- din 09 Mar 2012
- Suceava
- Masina:
- Mesaj Privat
- rudisoft
- **
- 336 mesaje
- din 15 Oct 2010
- Corsa 1997 X12SZ
- Alta tara
rudisoft
- Mesaje scrise: 336
- Masina: Corsa 1997 X12SZ
- Cont inregistrat: 15 Oct 2010
- Mesaj Privat
Nu mã pricep dar vãd cã nu raspunde nimeni așa cã poate te ajutã ceva idei:
De verificat dacã într-adevãr ai tot ce trebuie pentru acest waring buzzer: în solcul buzzer-ului ai contactele metalice?
Sã nu fie doar așa, "de formã" (soclul este același la toate modelele, dar este prevãzut cu contacte de obicei doar unde este nevoie);
De exemplu în poza cu siguranțele se vede cã nu sunt contacte la 9, 11, 24.
De verificat firele, de la soclu buzzer la întrerupãtorul de la ușã. Aici nu stiu exact ce și cum, dar am impresia cã poti desface întrerupãtorul și ar trebui sã gãsești 2 fire legate unul de altul, nu doar unul singur.
Baftã, sper sã ajute, dacã n-ai rezolvat între timp.
De verificat dacã într-adevãr ai tot ce trebuie pentru acest waring buzzer: în solcul buzzer-ului ai contactele metalice?
Sã nu fie doar așa, "de formã" (soclul este același la toate modelele, dar este prevãzut cu contacte de obicei doar unde este nevoie);
De exemplu în poza cu siguranțele se vede cã nu sunt contacte la 9, 11, 24.
De verificat firele, de la soclu buzzer la întrerupãtorul de la ușã. Aici nu stiu exact ce și cum, dar am impresia cã poti desface întrerupãtorul și ar trebui sã gãsești 2 fire legate unul de altul, nu doar unul singur.
Baftã, sper sã ajute, dacã n-ai rezolvat între timp.
geimsbond- Suspendat
- 248 mesaje
- din 09 Mar 2012
- Suceava
- Masina:
- Mesaj Privat
- RadoniCosmin
- *
- 4 mesaje