- mocca
- OP
- 510 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Iasi
mocca
- Mesaje scrise: 510
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Oct 2007
- Mesaj Privat
- Bunicu
- 2,192 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,192
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
eu fac de doi ani. de fapt este o firma de consultanta si cauta pentru tine cea mai ieftina oferta.Tu alegi firma apoi ei iti fac asigurarea,iti trimit o copie scanata pe mail sa le confirmi daca toate datele sunt corecte. Dupa ce ai confirmat, ei ti-o trimit cu posta rapida iar tu achiti la curier. Eu mi-am facut de doua ori la masina si o data asigurare de viata si sanatate pentru calatorie in strainatate. In mai imi expira rca-ul si il voi face tot la ei (OTP era cel mai ieftin, 1/2 din celelalte companii)
stima
stima
- mocca
- OP
- 510 mesaje
- din 14 Oct 2007
- Iasi
mocca
- Mesaje scrise: 510
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Oct 2007
- Mesaj Privat
invest20042001 a scris:eu fac de doi ani. de fapt este o firma de consultanta si cauta pentru tine cea mai ieftina oferta.Tu alegi firma apoi ei iti fac asigurarea,iti trimit o copie scanata pe mail sa le confirmi daca toate datele sunt corecte. Dupa ce ai confirmat, ei ti-o trimit cu posta rapida iar tu achiti la curier. Eu mi-am facut de doua ori la masina si o data asigurare de viata si sanatate pentru calatorie in strainatate. In mai imi expira rca-ul si il voi face tot la ei (OTP era cel mai ieftin, 1/2 din celelalte companii)
stima
stima
Pentru masina mai e doar 148 lei pe 6 luni de zile...iar pe alte site-uri nu am gasit mai ieftin de 220lei ..iar in formularul care se completeaza trebuie scrise numai: nume,prenume,email,tara,telefon,capictatea cilindrica.....nu se scriu numar inmatriculare,serie sasiu ? Preturile sunt actualizate la zi ? in cat timp ti-a venit asigurarea acasa ?
Multumesc...o zi buna
- Bunicu
- 2,192 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,192
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat