Vin 03 Apr, 2009 5:06 pm
va multumesc tuturor
sa rezolvat oarecum defectiunea,era de la filtrul de particule,era infundat in proportie de 47%,l.am dat jos l.am spalat la o spalatorie auto cu jet fierbinte timp de 1.5 ore,dupa care l.am remontat,acum cei drept fuge si ceva mai bine,si mi.a scazut si consumul
Cu filtru infundat in relanti oscila 0.7/h--0.9/h
Cu filtru spalat si forjata oarecum dupa remontare 0.4/h--0.5/h in relanti
iar acum sunt mult mult mai multumit de cum alearga si cum se simte si motorul,chiar eram indispus de masina,imi punea.m si problema ,caci la cei 120cp nu prea fuge cum era de asteptat,caci la peugeot 407 cu 110cp alearga mai bine,dar dupa ce am spalat acel filtru alearga la adevarata sa valoare.
era curios ,ca toba finala era foarte curata,de zici ca as merge cu benzina ,cu toate ca si la benzina se mai simte mizeria din carburant,specific ca masini diesel am mai avut inca 4 masini diferite marci si cu DPF,si cu PDF si cu FAP,si fara aceste filtre si teava finala din toba era destul de murdara,pe cand la vectra era foarte foarte curata,si eu la inceput am si zis ,ca asa ar fi normal sa mearga o masina buna ,si cand de colo era filtru de particule super infundat,si mergea motorul infundat,asta era si cauza de nu mai trage.a masina la adevarata sa valoare.
acum recunosc ca merge foarte ok.
va multumesc