Da, masina lui Ady a suferit un accident, a fost reparata dar el nu s-a multumit cu felul in care arata si a vrut sa o folieze. Eu am venit cu ideea, cat in gluma, cat in serios, iar el a fost atat de nebun incat sa o accepte. eu zic ca rezultatul este deosebit, eu unul nemaivazand pana acum asa ceva pe la noi prin Iasi cel putin...
Si ca sa ii raspund si lui Ionut, folia este printata pe o imprimanta de mare rezolutie (1440x1440 dpi, 8 pasi), folosindu-se cerneluri rezistente UV si intemperii.
GARANTAT, folia nu se va decolora in urmatorii 3 ani, nefiind nevoie de protectie speciala.
Atasez aici 2 fotografii cu masini foilate de mine acum 3 ani, care circula si azi prin Iasi.
Veti observa daca le vedeti pe strada ca nici una nu este decolorata si nici zgariata, cu toate ca printul de pe ele nu este laminat ca al lui Ady.
Sunt 5 masini la fel in Iasi, si umbla toata ziua, nu prea aveti cum sa le ratati. au si 3 tiruri colate de mine care la fel rezista fara probleme (si fac peste 100 000 k pe an)
va astept si cu alte intrebari.