emil 77
- Mesaje scrise: 31
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Nov 2008
- Mesaj Privat
stefoly21
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Rekord
- Cont inregistrat: 16 Nov 2008
- Mesaj Privat
Salut...scuze k nu am mai dat niciun semn dar sunt prins rau la facultate cu sesiunea...asa k am lasat-o putin moale cu masina...pe 1 termin si vin aks 1 luna in practica...si atunci o sa trag tare la masina pt k vreau sa o termin...Atunci o sa fac un invetar clar...cu ce-mi trebuie,ce nu...ce bani am...si o sa stam de vorba...bineinteles,daca va mai fi valabil anuntul tau
daca ai cumva timp...pune te rog pozele alea cu ce te-am rugat
Multumesc
Stefan
daca ai cumva timp...pune te rog pozele alea cu ce te-am rugat
Multumesc
Stefan
emil 77
- Masina:
- Mesaj Privat
stefoly21
- Mesaj Privat
emil 77
- Masina:
- Mesaj Privat
- White Tzuly
- 628 mesaje
- din 21 Nov 2008
- Kadett 1981 13S
- Bucuresti
White Tzuly
- Mesaje scrise: 628
- Masina: Kadett 1981 13S
- Cont inregistrat: 21 Nov 2008
- Mesaj Privat
stefoly21
- Mesaj Privat
emil 77
- Masina:
- Mesaj Privat
stefoly21
- Mesaj Privat
stefoly21
- Mesaj Privat
emil 77
- Masina:
- Mesaj Privat
- bAndrei
- **
- 131 mesaje
- din 12 Apr 2007
- Rekord 1972
- Bucuresti
bAndrei
- Mesaje scrise: 131
- Masina: Rekord 1972
- Cont inregistrat: 12 Apr 2007
- Mesaj Privat
nu e a buna suceala asta..da dovada de neseriozitate...dar dupa cum vezi singuru care s-a interesat e cel care vrea piese..orikum bafta.
ps:dar de ce este asa greu sa faci cateva poze cu piesele cerute..de juma de an solicita cateva poze sa stie ce cumpara? masina este a ta sau o vinzi pentru cineva si nu ai acces oricand la ea?
ps:dar de ce este asa greu sa faci cateva poze cu piesele cerute..de juma de an solicita cateva poze sa stie ce cumpara? masina este a ta sau o vinzi pentru cineva si nu ai acces oricand la ea?
stefoly21
- Mesaj Privat
Eu zic sa te mai gandesti totusi...ajungi cam la aceeasi bani...ne intelegem la piese...si ce ramane...duci la fier...si scapi si u de ea...sincer...nu am banii sa o aduc la pitesti...si nu vad rostu sa dau inca 300 E pe transport...k sa imi iau ceva piese...si apoi sa o duc la fier...
astept un raspuns...
astept un raspuns...
emil 77
- Masina:
- Mesaj Privat
salut,
propunere: trebuie sa gasesti in orasul tau pe cineva cu remorca auto, care face drumuri catre tm, si cand vine catre tm incarcat, cand se va intoarce descarcat, il aduci in sm si iei masina.
eu cred ca pe o masina din 57, sunt doar ornamentele de schimb, eu cred ca totul se poate lua de rezerva.
iar de cand am inceput dialogul pt acest opel, cred ca s-ar fi putut pune deoparte banii de drum, din lucru sau imprumut famile, prieteni, banii de drum nu sunt o avere se pot face daca se vrea. nu as vrea sa ne apuce toamna si sa mi se spuna ca intr-un an de zile tot nu sunt bani de drum.
motorina nu mai e 4 lei, soferi de incredere exista trebuie doar vointa, nimic altceva, si la urma daca chiar vrem ceva, cu ambitie se face tot.....
deci masina o vand completa la 300 eur pret fix.
ps: daca eu eram posesorul masinii tale, adica fff buna, faceam totul sa imi iau una de schimb, ca tot nu se mai fabrica din 60,dar nu sunt....
numai bine
adi
propunere: trebuie sa gasesti in orasul tau pe cineva cu remorca auto, care face drumuri catre tm, si cand vine catre tm incarcat, cand se va intoarce descarcat, il aduci in sm si iei masina.
eu cred ca pe o masina din 57, sunt doar ornamentele de schimb, eu cred ca totul se poate lua de rezerva.
iar de cand am inceput dialogul pt acest opel, cred ca s-ar fi putut pune deoparte banii de drum, din lucru sau imprumut famile, prieteni, banii de drum nu sunt o avere se pot face daca se vrea. nu as vrea sa ne apuce toamna si sa mi se spuna ca intr-un an de zile tot nu sunt bani de drum.
motorina nu mai e 4 lei, soferi de incredere exista trebuie doar vointa, nimic altceva, si la urma daca chiar vrem ceva, cu ambitie se face tot.....
deci masina o vand completa la 300 eur pret fix.
ps: daca eu eram posesorul masinii tale, adica fff buna, faceam totul sa imi iau una de schimb, ca tot nu se mai fabrica din 60,dar nu sunt....
numai bine
adi
emil 77
- Masina:
- Mesaj Privat
andrei,
masina e a mea, e in curtea casei mele, trebuie doar sa iau aparatul foto sa-i fac poze, promit ca sap asta le voi face, cat mai multe si le voi pune pe forum.
ps, o adresa de mail ar fi mai buna, le trimit toate odata, fara sa mai modific dimensiuni etc pt forum,da-mi adresa de mail te rog.
vanceaemiladrian@yahoo.com
numai bine
emil
masina e a mea, e in curtea casei mele, trebuie doar sa iau aparatul foto sa-i fac poze, promit ca sap asta le voi face, cat mai multe si le voi pune pe forum.
ps, o adresa de mail ar fi mai buna, le trimit toate odata, fara sa mai modific dimensiuni etc pt forum,da-mi adresa de mail te rog.
vanceaemiladrian@yahoo.com
numai bine
emil
stefoly21
- Mesaj Privat
Nu m-ai inteles...nu e vorba k nu se poate face rost de banii aia...dar pt mine nu stiu daca merita sa dau 600 E pentru k imi trebuie doar kteva piese,restul arunc si eu....
Piese de rezerva am si eu cam tot ce e important...am toate geamurile...elemente de mecanica...o gramada...nu e vb de asta...e vb de cateva repere...
Oricum astept cu interes pozele...si...ce sa zic...ramane sa mai vbim...poate in final o sa gasim o solutie ceva...
adresa mea de mail:
stef17x@yahoo.com
multumesc
Piese de rezerva am si eu cam tot ce e important...am toate geamurile...elemente de mecanica...o gramada...nu e vb de asta...e vb de cateva repere...
Oricum astept cu interes pozele...si...ce sa zic...ramane sa mai vbim...poate in final o sa gasim o solutie ceva...
adresa mea de mail:
stef17x@yahoo.com
multumesc
stefoly21
- Mesaj Privat
stefoly21