- lucian
- OP
- 368 mesaje
- din 29 Apr 2005
- Astra 2005 Z17DTL
- tulcea
lucian
- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2005 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2005
- Mesaj Privat
VASILE
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Vectra 2001 Y22DTR
- Cont inregistrat: 04 Jan 2006
- Mesaj Privat
conteaza si banii, dar un alt lucru important este si cit de profesionisti sunt. Daca patesti ca mine la un banal schimb de placute. Au cautat 2 ore in calculatoarele lor sa vada ce tip de placute imi trebuiesc (masina din semnatura), o alta ora sau contrazis daca am placute cu senzor sau fara, jumatate de ora sa vada daca au placutele si in sfirsit sa ma programeze peste 2 saptamini. Pt un bec la un buton din bord(butonul eco) au spus ca ma costa 2 mil pt ca trebuie sa-mi demonteze tot bordul???? etc etc
- lucian
- OP
- 368 mesaje
- din 29 Apr 2005
- Astra 2005 Z17DTL
- tulcea
lucian
- Mesaj Privat
- lucian
- OP
- 368 mesaje
- din 29 Apr 2005
- Astra 2005 Z17DTL
- tulcea
lucian
- Mesaj Privat
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
uita-te aici, poate iti faci idee despre service-ul de la galati
https://www.clubopel.com/vie...php?p=46117#46117
https://www.clubopel.com/vie...php?p=46117#46117
- dr_dumi
- **
- 144 mesaje
- din 26 Jan 2006
- Bucuresti
dr_dumi
- Mesaje scrise: 144
- Masina:
- Cont inregistrat: 26 Jan 2006
- Mesaj Privat
eu unul sunt din bucuresti dar ete cum s-a intamplat de am avut o problema la un drum bucuresti - constanta si a trebuit sa trec pe la Serviceul din Ct. Eu unul am fost multumi, fara programare fara nimic, am asteptat cei drept 2 ore dar la sfasit mi-au rezolvat problema. Cei de la Service Opel Constanta sunt ok!
- Tataee
- **
- 303 mesaje
- din 21 Nov 2005
- Karl 2016 Z10XE
- Mangalia
Tataee
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Karl 2016 Z10XE
- Cont inregistrat: 21 Nov 2005
- Mesaj Privat
legat de prima parte.........
Nu stiu ce sa iti spun , pe totzi pe care i-am intrebat de ei nu mi-au dat un raspuns care sa ma satisfaca.... nu am avut curaj sa ma duc la ei..
Am luat masina de la un prieten care a facut service-ul la ei obligat de garantie.
Au o gasca de tipuri de masini pt care fac service in garantie si am inteles ca au chemat meseriashi de la alte service-uri ca sa repare problemele facute de ei....
nu-i recomand.... eu imi fac service-ul in Constanta la alta firma cu programare.
Concluzie: Nu ii recomand.
Parerea mea.
Nu stiu ce sa iti spun , pe totzi pe care i-am intrebat de ei nu mi-au dat un raspuns care sa ma satisfaca.... nu am avut curaj sa ma duc la ei..
Am luat masina de la un prieten care a facut service-ul la ei obligat de garantie.
Au o gasca de tipuri de masini pt care fac service in garantie si am inteles ca au chemat meseriashi de la alte service-uri ca sa repare problemele facute de ei....
nu-i recomand.... eu imi fac service-ul in Constanta la alta firma cu programare.
Concluzie: Nu ii recomand.
Parerea mea.
- someonedan
- *
- 40 mesaje
- din 15 Feb 2006
- tulcea
someonedan
- Mesaje scrise: 40
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Feb 2006
- Mesaj Privat
- Tataee
- **
- 303 mesaje
- din 21 Nov 2005
- Karl 2016 Z10XE
- Mangalia
Tataee
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Karl 2016 Z10XE
- Cont inregistrat: 21 Nov 2005
- Mesaj Privat
- denilson2160
- **
- 155 mesaje
- din 07 Jan 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Constanta
denilson2160
- Mesaje scrise: 155
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 07 Jan 2005
- Mesaj Privat
Sunt din Constanta si am fost de cateva ori la ei si au fost amabili , prompti si profesionisti . Cum vii de la Bucuresti la intrarea in C-ta la prima intersectie mare dai de linia de tramvai faci stanga , mergi pe linia de tramvai pana la institutul de marina si faci stanga pe BABA NOVAC mai mergi 500 de m si pe stanga e reprezentanta Opel.
- someonedan
- *
- 40 mesaje
- din 15 Feb 2006
- tulcea
someonedan
- Mesaje scrise: 40
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Feb 2006
- Mesaj Privat
- anvas75
- **
- 123 mesaje
- din 26 Mai 2005
- Mokka 2017
- Constanta
anvas75
- Mesaje scrise: 123
- Masina: Mokka 2017
- Cont inregistrat: 26 Mai 2005
- Mesaj Privat
Cei din Constanta, ce parere aveti despre service-ul Opel de la noi?
Eu unul am fost foarte dezamagit de prestatia baietilor. Pe langa faptul ca m-au programat pste 10 zile, cand a venit ziua, am ajuns la ei si am mai stat o ora si ceva in asteptare, desi venisem la ora programata.
Venisem sa testez ABS-ul ( aveam becul martor aprins in bord ) si servodirectia. Tot ce au putut sa faca meseriasii a fost intai sa se stranga ca la urs cand au ridicat capota masinii , probabil ca nu au mai vazut motor de tipul asta ( C30NE ) , dupa care m-au anuntat ca i-am invins, neputand sa conecteze supercalculatorul lor la calculatorul masinii mele, din motive ... doar de ei stiute ! Asa ca m-au trimis la un alt service din oras, care m-ar putea ajuta, credeau ei. Mai mare rusinea, fratilor ! Eram sigur, inainte de a veni la ei, ca nu se poate sa nu rezolve problemele masinii, ca doar erau service Opel. Dezamagire totala !
Cireasa de pe tort a constituit-o plecarea din service. Dupa cum stiti, ei baga masina in service si tot ei o scot. A scos omul masina din service si mi-a lasat-o parcata 10 metri de usa garajului, in conditiile in care ploua de rupea afara! Da` rupea, nu altceva, ca le intrase apa si in service! Asa incat am plecat de la ei si cu problema nerezolvata si cu hainele ude !
Meserie te halesc, vorba aceea !
Ura !
Eu unul am fost foarte dezamagit de prestatia baietilor. Pe langa faptul ca m-au programat pste 10 zile, cand a venit ziua, am ajuns la ei si am mai stat o ora si ceva in asteptare, desi venisem la ora programata.
Venisem sa testez ABS-ul ( aveam becul martor aprins in bord ) si servodirectia. Tot ce au putut sa faca meseriasii a fost intai sa se stranga ca la urs cand au ridicat capota masinii , probabil ca nu au mai vazut motor de tipul asta ( C30NE ) , dupa care m-au anuntat ca i-am invins, neputand sa conecteze supercalculatorul lor la calculatorul masinii mele, din motive ... doar de ei stiute ! Asa ca m-au trimis la un alt service din oras, care m-ar putea ajuta, credeau ei. Mai mare rusinea, fratilor ! Eram sigur, inainte de a veni la ei, ca nu se poate sa nu rezolve problemele masinii, ca doar erau service Opel. Dezamagire totala !
Cireasa de pe tort a constituit-o plecarea din service. Dupa cum stiti, ei baga masina in service si tot ei o scot. A scos omul masina din service si mi-a lasat-o parcata 10 metri de usa garajului, in conditiile in care ploua de rupea afara! Da` rupea, nu altceva, ca le intrase apa si in service! Asa incat am plecat de la ei si cu problema nerezolvata si cu hainele ude !
Meserie te halesc, vorba aceea !
Ura !
florinr
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Astra 2002
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
lucian a scris:era vorba de drum
dar la GALATI
avem reprezentanta OPEL ???????
sau vreau nu vreau trebuie sa vin la bucuresti?
ma intereseaza undeva unde sa-si dea interesul
CAM UNDE ???????
dar la GALATI
avem reprezentanta OPEL ???????
sau vreau nu vreau trebuie sa vin la bucuresti?
ma intereseaza undeva unde sa-si dea interesul
CAM UNDE ???????
In nici un caz reprezentanta Gold @platin! MizeRabili ( am mai scris despre asta si ce am patit eu la Iasi, si un coleg de-al nostru la Galati FErSTE-TE!!!!
leontet
- Mesaje scrise: 63
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 18 Aug 2006
- Mesaj Privat
Am fost la service-ul OPEL din Constanta de pe Baba Novac (Kamsas srl) pt o testare a motorului. Ce am constatat:
- Socialmente foarte amabili (spre surprinderea mea).
- Profesional electricianul care s-a ocupat de masina mi s-a parut documentat si priceput (parea ca stie ce face si ce zice).
- Financiar, bazat pe putinul pe care l-am avut eu de facut la masina (strict testarea motorului), nu mi s-a parut catusi de putin exagerat (aproape 50RON).
Ce mi-a placut cu adevarat a fost faptul ca atunci cand a avut o nelamurire electricianul nu si-a dat cu presupusul, ci l-a chemat pe inginer, i-a prezentat situatia si i-a cerut parerea.
Ce nu mi-a placut a fost faptul ca desi am fost programat la ora 14:00, masina a intrat propriu-zis in service de-abia la 15:30. Totodata, aparent nu au un serviciu de asistenta "la minut" sau "instant": cu doua zile in urma am solicitat testul cu pricina fara programare si desi am asteptat vreo doua ore pt o "fereastra" in programul electricianului, asta nu s-a intamplat: programarea a ramas unica solutie.
- Socialmente foarte amabili (spre surprinderea mea).
- Profesional electricianul care s-a ocupat de masina mi s-a parut documentat si priceput (parea ca stie ce face si ce zice).
- Financiar, bazat pe putinul pe care l-am avut eu de facut la masina (strict testarea motorului), nu mi s-a parut catusi de putin exagerat (aproape 50RON).
Ce mi-a placut cu adevarat a fost faptul ca atunci cand a avut o nelamurire electricianul nu si-a dat cu presupusul, ci l-a chemat pe inginer, i-a prezentat situatia si i-a cerut parerea.
Ce nu mi-a placut a fost faptul ca desi am fost programat la ora 14:00, masina a intrat propriu-zis in service de-abia la 15:30. Totodata, aparent nu au un serviciu de asistenta "la minut" sau "instant": cu doua zile in urma am solicitat testul cu pricina fara programare si desi am asteptat vreo doua ore pt o "fereastra" in programul electricianului, asta nu s-a intamplat: programarea a ramas unica solutie.
- kegpr
- 554 mesaje
- din 23 Mar 2006
- Vectra 2000 X25XE
- Bucuresti
kegpr
- Mesaje scrise: 554
- Masina: Vectra 2000 X25XE
- Cont inregistrat: 23 Mar 2006
- Mesaj Privat
Hai sa va zic eu de KAMSAS ... am cumparat masina din Constanta, de la un samsar ( de treaba ). Inainte de a face actele, m-am dus cu ea la KAMSAS sa o testez. 1.1 mil test complet, cu factura si nota de constatare. Am dat si 500k la baieti sa puna bine okiu pe ea, zis si facut. Au constatat : caseta de directie curge, jocuri in ea ( deci schimbata ) si pompa de servo bazaie, deci stricata ( tb schimbata ) . Cu caseta au nimerit-o ( aia stiam si eu , era clar ca bate si curge) , cu pompa NU ! Si astfel mi-au dat o gaura de 9 mil, ca am schimbat pompa aiurea.
alex_dru
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 01 Jan 2007
- Mesaj Privat
- anvas75
- **
- 123 mesaje
- din 26 Mai 2005
- Mokka 2017
- Constanta
anvas75
- Mesaje scrise: 123
- Masina: Mokka 2017
- Cont inregistrat: 26 Mai 2005
- Mesaj Privat
Salutare !
Eu am fost cu masina la ei ( Omega A) si cum m-am dus asa m-am intors. Aveam niste probleme la servodirectie si senzorii ABS si nu au fost in stare sa faca nimic, in afara de a se holba la motor ( 3000 cmc ) si a da din umeri.Nici mufa de cuplare pe calculator nu aveau. In plus ,am intrat in service cu o ora intarziere fata de programare, cand am plecat au scos-o din garaj si au parcat-o la 20 m de garaj, in conditiile in care ploua de rupea afara si eu intrasem in garaj sa ma adapostesc de ploaie!!! Am vrut sa comand la ei o piesa si nu au reusit sa o depisteze pe desenele din calculator ca sa-i ia codul si am fost nevoit sa renunt la ea si sa ma chinui sa o repar.
In rest...numai de bine !
Eu am fost cu masina la ei ( Omega A) si cum m-am dus asa m-am intors. Aveam niste probleme la servodirectie si senzorii ABS si nu au fost in stare sa faca nimic, in afara de a se holba la motor ( 3000 cmc ) si a da din umeri.Nici mufa de cuplare pe calculator nu aveau. In plus ,am intrat in service cu o ora intarziere fata de programare, cand am plecat au scos-o din garaj si au parcat-o la 20 m de garaj, in conditiile in care ploua de rupea afara si eu intrasem in garaj sa ma adapostesc de ploaie!!! Am vrut sa comand la ei o piesa si nu au reusit sa o depisteze pe desenele din calculator ca sa-i ia codul si am fost nevoit sa renunt la ea si sa ma chinui sa o repar.
In rest...numai de bine !
- jonny
- **
- 483 mesaje
- din 23 Apr 2005
- Astra 2001 Z16SE
- Cluj-Napoca, Romania
jonny
- Mesaje scrise: 483
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 23 Apr 2005