- drive manager
- OP
- 9 mesaje
- din 19 Jul 2004
- Bucuresti
drive manager
- Mesaje scrise: 9
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Jul 2004
- Mesaj Privat
Salutare
Intrebarea mea este stie vreunul dintre voi un electronist care sa stie nu doar sa se faca ca stie?
Am luat un cass de bmw Bavaria C Professional RDS si vreau sa-l pun pe Vectra dar nu am cablul care leaga casul de statie fara de care nu merge si nu stiu de unde sa-l iau, si de aceea am nevoie de un electronist bun.
Intrebarea mea este stie vreunul dintre voi un electronist care sa stie nu doar sa se faca ca stie?
Am luat un cass de bmw Bavaria C Professional RDS si vreau sa-l pun pe Vectra dar nu am cablul care leaga casul de statie fara de care nu merge si nu stiu de unde sa-l iau, si de aceea am nevoie de un electronist bun.
- DnI
- **
- 236 mesaje
- din 01 Aug 2004
- Astra 2009 z19dth
- Bucuresti
DnI
- Mesaje scrise: 236
- Masina: Astra 2009 z19dth
- Cont inregistrat: 01 Aug 2004
- Mesaj Privat
- iulius
- 1,798 mesaje
- din 09 Jun 2004
- Insignia 2019
- Bucuresti
iulius
- Mesaje scrise: 1,798
- Masina: Insignia 2019
- Cont inregistrat: 09 Jun 2004
- Mesaj Privat
Exista magazine pentru piese (comenzi): Vitacom ( pe la Vatra Luminoasa),Telezimex( pe Viitor) de la Lizeanu 100 m pe stinga spre centru .Acolo o sa gasesti mufe de toate felurile sau cabluri, poti sa faci comanda pentru piesa originala.
P.S.
nu te apuca sa faci improvizatii ca o sa plingi dupa scula.
asta in cel mai bun caz, iar la sculele cu putere mare exista riscul ca sa-ti ia foc.
P.S.
nu te apuca sa faci improvizatii ca o sa plingi dupa scula.
asta in cel mai bun caz, iar la sculele cu putere mare exista riscul ca sa-ti ia foc.
- 8IMISTIQ
- **
- 270 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Astra 2001 Z16XE
8IMISTIQ
- Mesaje scrise: 270
- Cont inregistrat: 16 Apr 2004
- Mesaj Privat
Pe Barbu Vacarescu, cum vii dinspre Stefan cel Mare si treci de Agip, pe dreapta e o straduta (Gheorghe Titeica) si chiar pe colt e o casa (tip bloc) cu 2 garaje la parter, si un CLK 240 Cabrio parcat in fata .
Du-te acolo, daca nu pot sa faca ei treaba (desi m-as mira), sigur iti spun ei unde si cum poti sa o rezolvi.
SIGUR.
Du-te acolo, daca nu pot sa faca ei treaba (desi m-as mira), sigur iti spun ei unde si cum poti sa o rezolvi.
SIGUR.