- bucifer85
- OP
- 334 mesaje
- din 08 Jan 2008
- Vectra 2005 z19dth
- Bucuresti
bucifer85
- Mesaje scrise: 334
- Masina: Vectra 2005 z19dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Jan 2008
- Mesaj Privat
- slickest
- **
- 391 mesaje
- din 31 Mar 2008
- Astra 2005 Y20DTH
- Bucuresti
slickest
- Mesaje scrise: 391
- Masina: Astra 2005 Y20DTH
- Cont inregistrat: 31 Mar 2008
- Mesaj Privat
de ajutor ar fi sa le si sharuim intr-un fel, ca asa unii sa mentioneze si altii sa caute crackurile la ele, e mai greu
am un nokia n73 music edition-banuiesc ca are symbian s60.
anyway am 2 aplicatii interesante :
1.full screen caller- atunci cand suni pe cineva sau primesti un apel apare poza lui/ei pe tot ecranul
2.auto key lock fiindca n73-ul nu are asa ceva, trebuie facuta "manual" blocarea tastaturii
de asemenea black list e un program de ajutor care blocheaza apelurile unor numere de tel selectate de fiecare. acest program vine din fabrica pe n95.
cine vrea, pm cu adresa de mail.
ce face webcam pc-wwigo?
am un nokia n73 music edition-banuiesc ca are symbian s60.
anyway am 2 aplicatii interesante :
1.full screen caller- atunci cand suni pe cineva sau primesti un apel apare poza lui/ei pe tot ecranul
2.auto key lock fiindca n73-ul nu are asa ceva, trebuie facuta "manual" blocarea tastaturii
de asemenea black list e un program de ajutor care blocheaza apelurile unor numere de tel selectate de fiecare. acest program vine din fabrica pe n95.
cine vrea, pm cu adresa de mail.
ce face webcam pc-wwigo?
Kmc0smin- Suspendat
- 569 mesaje
- din 01 Feb 2008
- Vectra 2008 Z19DTH
- Bucuresti
Kmc0smin- Mesaje scrise: 569
- Masina: Vectra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 01 Feb 2008
- Mesaj Privat
- Daci
- 1,388 mesaje
- din 03 Mar 2007
- Insignia 2011 A20DTH
- Arad
Daci
- Mesaje scrise: 1,388
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 03 Mar 2007
- Mesaj Privat
- bucifer85
- OP
- 334 mesaje
- din 08 Jan 2008
- Vectra 2005 z19dth
- Bucuresti
bucifer85
- Mesaje scrise: 334
- Masina: Vectra 2005 z19dth
- Cont inregistrat: 08 Jan 2008
- Mesaj Privat
- indy
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
de scris niste nume de aplicatii e usor, dar mie stiu ca mi-au sarit ochii si am pierdut nopti saptamani in sir cautand unele care sa si FUNCTIONEZE pe tel meu (Nokia N91 - cu ocazia asta jur ca nu mai pun mana pe Nokia in veci dupa ce scap de asta)
deci, aprecieri celor care mentioneaza ca le si merge si sunt dispusi sa ofere suport. Personal ma intereseaza un reader de WORD + cum naiba sa fac sa citesc cu readerul meu de PDF-uri si fisiere mai mari de 1mega...ca imi da memeorie insuficienta, desi tel are 4GB (se pare ca nu reusesc sa il fac sa le deschida din HDD si nu din RAm)
deci, aprecieri celor care mentioneaza ca le si merge si sunt dispusi sa ofere suport. Personal ma intereseaza un reader de WORD + cum naiba sa fac sa citesc cu readerul meu de PDF-uri si fisiere mai mari de 1mega...ca imi da memeorie insuficienta, desi tel are 4GB (se pare ca nu reusesc sa il fac sa le deschida din HDD si nu din RAm)
- bavarezu
- 524 mesaje
- din 22 Dec 2007
- Bucuresti
bavarezu
- Mesaje scrise: 524
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat
eu am un e71 si am instalat pe el :
shazam id - inregistreaza aprox 10 sec dintr-o melodie , se conecteaza la net si iti spune artistul- titlul melodiei - mai da si gherle( in sensul ca nu recunoaste melodia) in in proportie de 80 % merge
fring - este un program de chat pentru yahoo , skype , google chat > poti vorbi pe skype ( eu la telefon - tu acasa pe pc, sau mobil & mobil )
un minus il are ca nu arata statusul id-urilor din lista
IM+ program de chat , arata statusul id-urilor din lista
mcguider - soft gps - un mare minus il reprezinta faptul ca se conecteaza greu la sateliti .
in incheiere va recomand siteul http://www.ipmart-forum.com/ , aici gasiti vrute si nevrute
shazam id - inregistreaza aprox 10 sec dintr-o melodie , se conecteaza la net si iti spune artistul- titlul melodiei - mai da si gherle( in sensul ca nu recunoaste melodia) in in proportie de 80 % merge
fring - este un program de chat pentru yahoo , skype , google chat > poti vorbi pe skype ( eu la telefon - tu acasa pe pc, sau mobil & mobil )
un minus il are ca nu arata statusul id-urilor din lista
IM+ program de chat , arata statusul id-urilor din lista
mcguider - soft gps - un mare minus il reprezinta faptul ca se conecteaza greu la sateliti .
in incheiere va recomand siteul http://www.ipmart-forum.com/ , aici gasiti vrute si nevrute
Ang
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 2005 1.9 cdti
- Cont inregistrat: 03 Sep 2008
- Mesaj Privat