Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  • Rey Mysteryo

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Astra 2000
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 02 Nov 2008

• Mesaj Privat
As vrea sa-mi schimb vinilinul ala de pe consola ,baiatul de la care am luat masina si-a schimbat casetofonul si atat de prost a fost ca a facut praf totul in jurul casetofonului ,cum sa demontez toata consola aceea si ce sa pun in locul vinilinului ? Am si cateva poze cu o consola facuta frumos de tot ,ajutati-ma si pe mine !

• daedalus

• Mesaje scrise: 250
  • Masina: Astra 2007 y17dtl
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2007

• Mesaj Privat
ce vinilin? nu exista asa ceva pe consola centrala. Aia e doar vopsita cu un fel de vopsea cauciucata. Nu cred ca vei reusi sa o reproduci. Mai simplu cumperi alta consola noua si rezolvi problema
  • diana.byby

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra 2001
  • Cont inregistrat: 07 Dec 2008

• Mesaj Privat
Iti spun cum am fact-o eu.Am dat-o jos, nu e foarte greu, (si a mea arata naspa) ma luat un spray primer plast am dat cu el pt aderenta vopselei ple plastic si surpriza.Sa branzit tot acel cauciuc sa-i zic asa.L-am curatat bune cu o carpa apoi am mai dat un strat de primer si am vopsit consola in alb complet. pe langa ele am mai vosit si toata partea superioara a tunelului si aeratoarele laterale. Vreau sa-ti zic ca arata super.Mai ales ca masina e alba .. asa ca da-i drumu la treaba.Nu da banii pe alta !Arata ca cea din poza a doua
  • Rey Mysteryo

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Astra 2000
  • Cont inregistrat: 02 Nov 2008

• Mesaj Privat
Ms mult ,astept sa se opreasca ploaia si ma apuc de treaba 😛
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!