tarantula
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Vectra 1996
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Nov 2008
- Mesaj Privat
sal sunt si eu curios la ce foloseste intrerupatorul de la ambreaj cel de la pedala ca eu nu al mai am ...ma afecteaza cu cevA? am dat pedala de abreaj jos si am pus intrerupatorul bine ca imi cadea in cap si numai stiu unde l-am pus pe sub bord pe acolo .. l-am cautat si cum eram grabit nu l-am mai pus si am montat totul asa .Intrebarea mea e care era rolul lui ?
- crystyxcw
- **
- 293 mesaje
- din 05 Jan 2008
- Vectra 2003 Z19DTH
- Bucuresti
crystyxcw
- Mesaje scrise: 293
- Masina: Vectra 2003 Z19DTH
- Cont inregistrat: 05 Jan 2008
- Mesaj Privat
tarantula
- Mesaj Privat
- mihai_b
- 746 mesaje
- din 12 Feb 2008
- Vectra 2003 Z16XE
- Bucuresti
mihai_b
- Mesaje scrise: 746
- Masina: Vectra 2003 Z16XE
- Cont inregistrat: 12 Feb 2008
- Mesaj Privat
Dupa cunostintele mele (limitate ce-i drept) stiu ca acel intrerupator este pentru cruise control. Am inteles ca mai ales dieselurile il au...toata treaba e sa fie activat cu un tech...care o fi ala, puii mei. Ideea este ca, chiar daca nu ai cc pe masina, ai fi putut sa ti-l activezi cu ajutorul acelui switch si cu maneta de rigoare. Eu spre exemplu, la masina mea a trebuit sa-l cumpar ( pe aceasta cale, respectele mele florianule! ) odata cu maneta si sper sa il activez.
In concluzie, ai putea sa-ti activezi tempomatul, dar numai cu chestia aia de care tu ai "scapat"
Cu stima,
Mihai_b
In concluzie, ai putea sa-ti activezi tempomatul, dar numai cu chestia aia de care tu ai "scapat"
Cu stima,
Mihai_b
tarantula
- Mesaj Privat