- wwwcvro
- OP
- 196 mesaje
- din 11 Jan 2005
- Vectra 1991 C20NE
- Galati
wwwcvro
- Mesaje scrise: 196
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jan 2005
- Mesaj Privat
Salutare si La multi ani.
Nu stiu daca dezlipirea oglinzii retrovizoare (cu tot cu suport) este chiar o problema tehnica dar nu am stiut unde sa o incadrez.
Intrebare...cu ce pot lipi suportul de parbriz? am incercat cu silicon din ala transparent (mare greseala) - si acum a ramas o pata de ulei siliconic pe parbriz care nu "iese" cu nimic. Ar merge cu super glue?
Merci
P.S. Poate stie cineva cu ce se curata uleiul siliconic.
Nu stiu daca dezlipirea oglinzii retrovizoare (cu tot cu suport) este chiar o problema tehnica dar nu am stiut unde sa o incadrez.
Intrebare...cu ce pot lipi suportul de parbriz? am incercat cu silicon din ala transparent (mare greseala) - si acum a ramas o pata de ulei siliconic pe parbriz care nu "iese" cu nimic. Ar merge cu super glue?
Merci
- eduard33
- 1,502 mesaje
- din 24 Nov 2004
- Omega 1997 X20XEV
- Bucuresti
eduard33
- Mesaje scrise: 1,502
- Masina: Omega 1997 X20XEV
- Cont inregistrat: 24 Nov 2004
- Mesaj Privat
Merge si cu superglue dar nu tine mult.Superglue devine casant si dupa o perioada,din cauza vibratiilor, o sa te trezesti cu ea in brate ...si sa nu te sperii sa faci vreun accident Doamne fereste
Acum lasand gluma deoparte, vezi ca exista o solutie speciala(am uitat cum se numeste) pe baza de cauciuc siliconic. Daca te duci la un atelier de montat parbrize, cu o mica atentie,te rezolva ei.Eu asa am facut si e OK.
Acum lasand gluma deoparte, vezi ca exista o solutie speciala(am uitat cum se numeste) pe baza de cauciuc siliconic. Daca te duci la un atelier de montat parbrize, cu o mica atentie,te rezolva ei.Eu asa am facut si e OK.
- GabiB77
- 2,358 mesaje
- din 05 Jul 2005
- Corsa 2011 A12XER
- Bucuresti
GabiB77
- Mesaje scrise: 2,358
- Masina: Corsa 2011 A12XER
- Cont inregistrat: 05 Jul 2005
- Mesaj Privat
- kapix
- 681 mesaje
- din 15 Jan 2005
- Astra 2002 Z16XE
- Arad
kapix
- Mesaje scrise: 681
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 15 Jan 2005
- Mesaj Privat
Am avut aceeasi problema si am incercat nenumarate solutii pana cand un prieten mi-a spus ca un alt prieten de-al lui si-a spart in acest fel parbrizul. Chestia este ca adezivul trebuie sa fie elastic, pentru ca vibratiile oglinzii sa nu se transmita la parbriz.
Exista un adeziv special pentru asta, din pacate pretul lui este destul de piperat (cam 10 euro pentru un tub care este atat de mic incat nu stiu daca iti ajunge). La firmele specializate in parbrize au si adezivi si silicon special pentru parbrize si iesi mult mai ieftin. Iar ca rezistenta pot sa iti spun ca lipesc cu ele manerele pentru geamurile culisante ale microbuselor si tin o viata. Nu stiu sa iti spun pretul, eu am avut o mica fisura in parbriz pe care mi-au reparat-o iar in banii astia mi-au lipit si oglinda, ca bonus.
Exista un adeziv special pentru asta, din pacate pretul lui este destul de piperat (cam 10 euro pentru un tub care este atat de mic incat nu stiu daca iti ajunge). La firmele specializate in parbrize au si adezivi si silicon special pentru parbrize si iesi mult mai ieftin. Iar ca rezistenta pot sa iti spun ca lipesc cu ele manerele pentru geamurile culisante ale microbuselor si tin o viata. Nu stiu sa iti spun pretul, eu am avut o mica fisura in parbriz pe care mi-au reparat-o iar in banii astia mi-au lipit si oglinda, ca bonus.
- wwwcvro
- OP
- 196 mesaje
- din 11 Jan 2005
- Vectra 1991 C20NE
- Galati
wwwcvro
- Mesaje scrise: 196
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Cont inregistrat: 11 Jan 2005
- Mesaj Privat
Roger
- Mesaje scrise: 97
- Masina:
- Cont inregistrat: 05 Oct 2005
- Mesaj Privat
- G-power
- **
- 178 mesaje
- din 20 Aug 2004
- Bucuresti
G-power
- Mesaje scrise: 178
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Aug 2004
- Mesaj Privat
- Florin c
- **
- 235 mesaje
- din 14 Dec 2004
- Astra 2007 Z17DTH
- Constanta
Florin c
- Mesaje scrise: 235
- Masina: Astra 2007 Z17DTH
- Cont inregistrat: 14 Dec 2004
- Mesaj Privat
florin
- Mesaje scrise: 79
- Masina: Vectra 1998 B X16SZR
- Cont inregistrat: 30 Aug 2004
- Mesaj Privat
Roger
- Masina:
- Mesaj Privat
- styx
- **
- 276 mesaje
- din 09 Sep 2005
- Vectra 1994 C20NE
styx
- Mesaje scrise: 276
- Cont inregistrat: 09 Sep 2005
- Mesaj Privat
io am lipit cu banda d'asta (tesa) stopul d p luneta shi tzine; vine la rola ca orice banda; este ca un cauciuc transparent; d p partea de deasupra se mai dezlipeshte o folie
o lipeshti normal ca pe orice banda adeziva, pe suportul oglinzii, o fasonezi cu un cutter sa aiba forma suportului; dupa care dezlipeshti folia de deasupra shi o presezi bine pe parbriz (nu f. tare totushi) - suprafetzele trebuie sa fie f.f.f. curate, deci faza aia cu uleiul siliconic trebuie sa dispara
o lipeshti normal ca pe orice banda adeziva, pe suportul oglinzii, o fasonezi cu un cutter sa aiba forma suportului; dupa care dezlipeshti folia de deasupra shi o presezi bine pe parbriz (nu f. tare totushi) - suprafetzele trebuie sa fie f.f.f. curate, deci faza aia cu uleiul siliconic trebuie sa dispara
- vion
- **
- 110 mesaje
- din 29 Dec 2004
- Mangalia
vion
- Mesaje scrise: 110
- Masina:
- Cont inregistrat: 29 Dec 2004
- Mesaj Privat
wwwcvro a scris:Salutare si La multi ani.
Merci
Merci
Poxipol pentru oglinda!
Incearca cu alcool! Sau putin diluant.
Roger
- Masina:
- Mesaj Privat
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaje scrise: 1,409
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 07 Jun 2005
- Mesaj Privat
- ealex
- **
- 166 mesaje
- din 02 Nov 2005
- Calibra 1990 C20XE
- Bucuresti
ealex
- Mesaje scrise: 166
- Masina: Calibra 1990 C20XE
- Cont inregistrat: 02 Nov 2005
- Mesaj Privat
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaj Privat
- ilconteleone
- **
- 88 mesaje
- din 04 Oct 2007
- Vectra 1996 1 6 16 v XEL
- Bucuresti
ilconteleone
- Mesaje scrise: 88
- Masina: Vectra 1996 1 6 16 v XEL
- Cont inregistrat: 04 Oct 2007
- Mesaj Privat
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaj Privat
- florianlungu90
- *
- 6 mesaje
- din 06 Jan 2010
- Bucuresti
florianlungu90
- Mesaje scrise: 6
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Jan 2010
- Mesaj Privat
va salut cu respect.cum pot lipi oglinda(in sine) pe suport sau cu ce o pot lipi(este vorba de oglinda de pe partea soferului) s-a dezlipit din senin.masina nu este a mea,este a sefului meu..
va multumesc frumos..o seara buna
am uitat spun este nu este opel astra classic.este opel astra III..parca asa se numeste
asa arata http://i46.tinypic.com/md2ipe.jpg
am uitat spun este nu este opel astra classic.este opel astra III..parca asa se numeste
- Bunicu
- 2,195 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,195
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
florianlungu90 a scris:va salut cu respect.cum pot lipi oglinda(in sine) pe suport sau cu ce o pot lipi(este vorba de oglinda de pe partea soferului) s-a dezlipit din senin.masina nu este a mea,este a sefului meu..
iata: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=40312