- SorinXP
- OP
- 590 mesaje
- din 27 Aug 2007
- Astra 2006 z19dt
- Bucuresti
SorinXP
- Mesaje scrise: 590
- Masina: Astra 2006 z19dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Aug 2007
- Mesaj Privat
- kalu
- **
- 437 mesaje
- din 18 Oct 2007
- Corsa 2004 z13dt
- Bucuresti
kalu
- Mesaje scrise: 437
- Masina: Corsa 2004 z13dt
- Cont inregistrat: 18 Oct 2007
- Mesaj Privat
- umblaretz
- 975 mesaje
- din 20 Jan 2008
- Corsa 2002 Z12XE
- Bucuresti
umblaretz
- Mesaje scrise: 975
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 20 Jan 2008
- Mesaj Privat
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
Sa va rugati la cine ? ... si pentru ce ? Eu n'am vazut nici o oferta . Simt o "bucurie" de nedescris cind vad ca o parte din banul public este irosit pe alti bogati - adica biserica romana - care oricum are grija sa ne jumulesca atit "in viu" cit si "caserolati" !
Biserica, atoate cunoscatoare, atoate stiutoare, detinatoarea secretului pamintului si al universului, mare indrumator si sfatuitor de oameni si suflete, ..., dar care are mereu o mica problema: nu se descurca cu banii, mereu mai are nevoie de inca putin ! ... probabil recunoasteti pasajul .
Burtosii astia de pochi daca ar mai fi avut un pic de constinta in ei ar fi zis "pas" si/sau ar fi ajutat la directionarea baniilor in alta directie creatoare de valoare si bunastare pentru popor si care oricum s'ar fi intors si spre ei. Biserica romana inca nu a inteles ca nu se poate trai bine numai intr'o mica comunitate,rupti de lume, saracia va veni peste toti oricit s'ar lamenta ei unei forte superioare practic inexistente .
In rest, aveti grija de voi, ca altfel nimeni nu are ! Stringeti rindurile cu prietenii si fiti mereu gata sa'i ajutati, numai asa veti fi ajutati si voi la rindul vostru !
Biserica, atoate cunoscatoare, atoate stiutoare, detinatoarea secretului pamintului si al universului, mare indrumator si sfatuitor de oameni si suflete, ..., dar care are mereu o mica problema: nu se descurca cu banii, mereu mai are nevoie de inca putin ! ... probabil recunoasteti pasajul .
Burtosii astia de pochi daca ar mai fi avut un pic de constinta in ei ar fi zis "pas" si/sau ar fi ajutat la directionarea baniilor in alta directie creatoare de valoare si bunastare pentru popor si care oricum s'ar fi intors si spre ei. Biserica romana inca nu a inteles ca nu se poate trai bine numai intr'o mica comunitate,rupti de lume, saracia va veni peste toti oricit s'ar lamenta ei unei forte superioare practic inexistente .
In rest, aveti grija de voi, ca altfel nimeni nu are ! Stringeti rindurile cu prietenii si fiti mereu gata sa'i ajutati, numai asa veti fi ajutati si voi la rindul vostru !
- SorinXP
- OP
- 590 mesaje
- din 27 Aug 2007
- Astra 2006 z19dt
- Bucuresti
SorinXP
- Mesaje scrise: 590
- Masina: Astra 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Aug 2007
- Mesaj Privat
- deleted-11392
- **
- 102 mesaje
- din 04 Nov 2007
deleted-11392
- Mesaje scrise: 102
- Cont inregistrat: 04 Nov 2007
- Mesaj Privat
n-am nimic cu religia , dar am o foarte mare problema cu institutia bisericii (romane ortodoxe in special)
de ce se arunca atata amar de bani in biserici si retrocedari si alte cele ?
mereu se plang de lipsa banilor , mereu "cersesc" bani de la enoriasi samd
dar de exemplu , in Arad , s-a ridicat ceea ce cred ca este cea mai mare biserica sau cum s-o numi ea , din tara. Este monstruoasa , enorma , si amplasata in cel mai nepotrivit loc posibil ; si care a costat o suma fabuloasa
preotii nu sunt decat niste cersetori si sarlatani (o buna parte din ei) , care in afara de combinatii si invarteli sub acoperirea sutanelor nu fac .
totul se rezuma la bani : bani la casatori , bani la inmormantare , bani la botez , bani la sfintirea casei , bani la Boboteaza , bani..., bani....., bani ...., si lista se intinde mult si bine
propovaduiesc smerenia si modestia dar circula cu Golf IV , Zafire noi samd ; au in administrare domenii de sute si mii de hectare de terenuri si paduri , zeci de imobile date in chirie
mii sila de institutia asta :-&
ca sa nu mai zic de fostii securistii cu sutana
dar mai bine ma opresc aici , ca imi creste iara tensiunea
sper ca nu am fost off-topic (prea mult)
de ce se arunca atata amar de bani in biserici si retrocedari si alte cele ?
mereu se plang de lipsa banilor , mereu "cersesc" bani de la enoriasi samd
dar de exemplu , in Arad , s-a ridicat ceea ce cred ca este cea mai mare biserica sau cum s-o numi ea , din tara. Este monstruoasa , enorma , si amplasata in cel mai nepotrivit loc posibil ; si care a costat o suma fabuloasa
preotii nu sunt decat niste cersetori si sarlatani (o buna parte din ei) , care in afara de combinatii si invarteli sub acoperirea sutanelor nu fac .
totul se rezuma la bani : bani la casatori , bani la inmormantare , bani la botez , bani la sfintirea casei , bani la Boboteaza , bani..., bani....., bani ...., si lista se intinde mult si bine
propovaduiesc smerenia si modestia dar circula cu Golf IV , Zafire noi samd ; au in administrare domenii de sute si mii de hectare de terenuri si paduri , zeci de imobile date in chirie
mii sila de institutia asta :-&
ca sa nu mai zic de fostii securistii cu sutana
dar mai bine ma opresc aici , ca imi creste iara tensiunea
sper ca nu am fost off-topic (prea mult)
- mihdoi
- 720 mesaje
- din 30 Mai 2006
- Meriva 2016 B14NEL 77kW
- Bucuresti
mihdoi
- Mesaje scrise: 720
- Masina: Meriva 2016 B14NEL 77kW
- Cont inregistrat: 30 Mai 2006
- Mesaj Privat
Daca banii ce-i primesc popii de la enoriasi, i-ar da pentru renovari si constructia de noi biserici, s-ar strange o suma mult mai mare decat ce vrea guvernul sa aloce. Sa nu mai punem la socoteala ca multe biserici au luat inapoi pamanturi si alte averi ce le aveau si care mai mult ca sigur le asigura unele venituri.
Dar cum sa le mai creasca burtile?
Dar cum sa le mai creasca burtile?
- bucifer85
- **
- 334 mesaje
- din 08 Jan 2008
- Vectra 2005 z19dth
- Bucuresti
bucifer85
- Mesaje scrise: 334
- Masina: Vectra 2005 z19dth
- Cont inregistrat: 08 Jan 2008
- Mesaj Privat
Nu va mai faceti atatea griji .....
Daca vreti sa aflati multe lucruri interesante puteti intra pe http://saccsiv.weblog.ro/
Aveti rabdare si o sa gasiti lucruri foarte interesante.
Daca vreti sa aflati multe lucruri interesante puteti intra pe http://saccsiv.weblog.ro/
Aveti rabdare si o sa gasiti lucruri foarte interesante.
- bbmt
- 512 mesaje
- din 29 Aug 2007
- Astra 2010 Z17DTJ
- Timis
bbmt
- Mesaje scrise: 512
- Masina: Astra 2010 Z17DTJ
- Cont inregistrat: 29 Aug 2007
- Mesaj Privat
Droghist