- fristei
- OP
- 103 mesaje
- din 10 Oct 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
fristei
- Mesaje scrise: 103
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Oct 2005
- Mesaj Privat
Salutare. Am mai spus problema asta pe undeva, dar nimeni nu mi-a raspuns atunci.
Cand trec cu AMBELE roti peste o denivelare (gen alea de reducere a vitezei), cand se ridica masina si cand se lasa se aude un huruit scartait. Am fost la service, mi-a verificat rotile, bieletele si totul e ok. Atunci cand iau denivelarea cu O SINGURA roata ... nu se aude absolut nimic.
Mentionez ca mai am o mica bataie in volan, cand il tin in pozitia de roti drepte si misc usor stanga dreapta la viteza mica se aude ca si cum ar lovi in ceva la rotile fata. Cand maresc viteza sau am schimbat pozitia, nu se mai aude nimic.
Daca aveti vreo idee, spuneti-mi va rog... unii ziceau ca-s flansele, ce parere aveti?
Cand trec cu AMBELE roti peste o denivelare (gen alea de reducere a vitezei), cand se ridica masina si cand se lasa se aude un huruit scartait. Am fost la service, mi-a verificat rotile, bieletele si totul e ok. Atunci cand iau denivelarea cu O SINGURA roata ... nu se aude absolut nimic.
Mentionez ca mai am o mica bataie in volan, cand il tin in pozitia de roti drepte si misc usor stanga dreapta la viteza mica se aude ca si cum ar lovi in ceva la rotile fata. Cand maresc viteza sau am schimbat pozitia, nu se mai aude nimic.
Daca aveti vreo idee, spuneti-mi va rog... unii ziceau ca-s flansele, ce parere aveti?
- bazare
- 2,319 mesaje
- din 25 Nov 2008
- Astra 2002 y17dt
- Constanta
bazare
- Mesaje scrise: 2,319
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 25 Nov 2008
- Mesaj Privat
- claudiu__
- **
- 472 mesaje
- din 27 Apr 2008
- Alta tara
claudiu__
- Mesaje scrise: 472
- Masina:
- Cont inregistrat: 27 Apr 2008
- Mesaj Privat
Exact aceeasi problema o am si eu, si sambata ma duc in service sa o remediez. Au inghetat bucsile de la bara stabilizatoare.Pana sa dea frigul auzeam zgomotul respectiv cand ploua, si numai la limitatoarele de viteza.Acum se aud destul de des, cam la orice denivelare mai sanatoasa pe care o iau cu amandoua rotile. Piesele costa 40 de lei (2x20).Bataia in volan probabil e din alta cauza, cu asta nu stiu sa te ajut.
- fristei
- OP
- 103 mesaje
- din 10 Oct 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
fristei
- Mesaj Privat
- gabiopel
- 5,583 mesaje
- din 23 Sep 2007
- Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Buzau
gabiopel
- Mesaje scrise: 5,583
- Masina: Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Cont inregistrat: 23 Sep 2007
- Mesaj Privat
- claudiu__
- **
- 472 mesaje
- din 27 Apr 2008
- Alta tara
claudiu__
- Masina:
- Mesaj Privat
luci77rub
- Mesaje scrise: 0
- Masina: Vectra 1997 x18xe
- Cont inregistrat: 06 Sep 2008
- Mesaj Privat
kodruc28
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 09 Jan 2009
- Mesaj Privat
- fristei
- OP
- 103 mesaje
- din 10 Oct 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
fristei
- Mesaj Privat
- marius007zo2
- 734 mesaje
- din 23 Feb 2007
- Astra 2001 Y17DT
- Bucuresti
marius007zo2
- Mesaje scrise: 734
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 23 Feb 2007
- Mesaj Privat
adrian 26
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 2004
- Cont inregistrat: 18 Dec 2008
- Mesaj Privat
adrian 26
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 2004
- Cont inregistrat: 18 Dec 2008
- Mesaj Privat
kodruc28
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 09 Jan 2009
- Mesaj Privat
rcostache
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Vectra 2004 y20dth
- Cont inregistrat: 05 Feb 2009
- Mesaj Privat
- andrei_rsb
- *
- 1 mesaje
- din 07 Feb 2009
- Vectra 2005
- Valcea
andrei_rsb
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 2005
- Cont inregistrat: 07 Feb 2009
- Mesaj Privat
fristei a scris:Salutare. Am mai spus problema asta pe undeva, dar nimeni nu mi-a raspuns atunci.
Exact aceeasi problema am avut-o cca. un an la Vectra C-2005
mi-am schimbat bucsile de la bara, dar nici o schimbare... dupa un an am fost la un meserias si mi-a bagat ulei cu seringa la bucsi, si nu mai am nici o problema cu hopurile. Deci daca schimbi bucsile, spune-le de ulei. bafta
- marius-anton
- **
- 154 mesaje
- din 21 Sep 2008
- Vectra 2000 Y16XE
- Constanta
marius-anton
- Mesaje scrise: 154
- Masina: Vectra 2000 Y16XE
- Cont inregistrat: 21 Sep 2008
- Mesaj Privat
- claudiu__
- **
- 472 mesaje
- din 27 Apr 2008
- Alta tara
claudiu__
- Masina:
- Mesaj Privat
Cand sunt duse bucsele de la bara stabilizatoare(una sau amandoua) face zgomot doar cand treci cu ambele roti de pe puntea care face scandal prin groapa/peste denivelare/etc. Daca se aude ceva si cand treci doar cu cate o roata, atunci s-ar putea sa aiba ceva dreptate si mecanicul tau.
@rcostache-gasesti bucsele la orice magazin. Sunt vreo cateva despre care s-a tot discutat pe forum(autoa, autokarma, etc)
@rcostache-gasesti bucsele la orice magazin. Sunt vreo cateva despre care s-a tot discutat pe forum(autoa, autokarma, etc)
rcostache
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Vectra 2004 y20dth
- Cont inregistrat: 05 Feb 2009
- Mesaj Privat
- bucifer85
- **
- 334 mesaje
- din 08 Jan 2008
- Vectra 2005 z19dth
- Bucuresti
bucifer85
- Mesaje scrise: 334
- Masina: Vectra 2005 z19dth
- Cont inregistrat: 08 Jan 2008
- Mesaj Privat
fristei a scris:Mentionez ca mai am o mica bataie in volan, cand il tin in pozitia de roti drepte si misc usor stanga dreapta la viteza mica se aude ca si cum ar lovi in ceva la rotile fata.
Si a mea face la fel. Pune pe cineva sa miste de volan si uita-te la arc,jos unde vine pe flansa de la amortizor.
O sa vezi ca scapa arcul de pe acea flansa.
Nu stiu care ar fi rezolvarea.
- mariani
- 769 mesaje
- din 26 Dec 2007
- Mokka 2014
- Constanta
mariani
- Mesaje scrise: 769
- Masina: Mokka 2014
- Cont inregistrat: 26 Dec 2007
- Mesaj Privat