mrobert
- Mesaje scrise: 65
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Feb 2007
- Mesaj Privat
Salutari,
Am o Astra Coupe (Z20LET) si o problema cu TC-ul.
Merge OK, dar cand aprind farurile (sau pozitiile), se aprinde becul de TC in bord si nu mai merge Traction Control-ul.
Ma dispera le nebunie faza asta. Cat timp luminile sunt stinse, functioneaza perfect.
O alta mica problema:
Cand dau drumul la ambreiaj (in 1-a sau a 2-a), cateodata imi palpaie foarte foarte putin becul de baterie in bord.
Mentionez ca:
- Bateria este noua (are un 1) si este Varta
- Puntea redresoare de pe alternator a fost schimbata (noua, Bosch)
- Rulmentul alternator este nou
- Curea de accesorii si rola acesteia este noua.
Ceva sfaturi?
Multumesc.
Am o Astra Coupe (Z20LET) si o problema cu TC-ul.
Merge OK, dar cand aprind farurile (sau pozitiile), se aprinde becul de TC in bord si nu mai merge Traction Control-ul.
Ma dispera le nebunie faza asta. Cat timp luminile sunt stinse, functioneaza perfect.
O alta mica problema:
Cand dau drumul la ambreiaj (in 1-a sau a 2-a), cateodata imi palpaie foarte foarte putin becul de baterie in bord.
Mentionez ca:
- Bateria este noua (are un 1) si este Varta
- Puntea redresoare de pe alternator a fost schimbata (noua, Bosch)
- Rulmentul alternator este nou
- Curea de accesorii si rola acesteia este noua.
Ceva sfaturi?
Multumesc.
- CATA26BCN
- 680 mesaje
- din 25 Sep 2007
- Astra 2002 Y17DT
- Constanta
CATA26BCN
- Mesaje scrise: 680
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 25 Sep 2007
- Mesaj Privat
o prima intrebare legata de faruri.xenoanele sint originale sau after? eu am avut aceeasi problema la audi cu un set de xenane after market si solutia a fost (cel putin la mine,asta gasita dupa masuratori si verificari) de a schimba firul de masa a balastului,adica acesta nu mai lua masa prin firul din instalatia originala a masinii,ci prin legarea lui directa la caroserie,adica un surub care poate tine loc de punct de masa.
a doua chestie cu martorul care pilpiie in bord la plecari "mai in forta",este normal sa fie asa,el tinde sa restabileasca aderenta pierduta prin patinarea rotilor.
a doua chestie cu martorul care pilpiie in bord la plecari "mai in forta",este normal sa fie asa,el tinde sa restabileasca aderenta pierduta prin patinarea rotilor.
mrobert
- Mesaje scrise: 65
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 05 Feb 2007
- Mesaj Privat
Salut,
Merci de raspuns.
Original am avut Xenoane din fabrica. Acum am faruri normale (aftermarket), fara xenon, etc.
Chestia cu palpaitul o stiu. Este normal cand plec mai in forta sau pe zapada.
Zici sa incerc sa desfac masa care vine din instalatia originala, si sa ii fac o masa noua? O sa incerc sa fac asta. Nu suna complicat deloc.
Merci de raspuns.
Original am avut Xenoane din fabrica. Acum am faruri normale (aftermarket), fara xenon, etc.
Chestia cu palpaitul o stiu. Este normal cand plec mai in forta sau pe zapada.
Zici sa incerc sa desfac masa care vine din instalatia originala, si sa ii fac o masa noua? O sa incerc sa fac asta. Nu suna complicat deloc.