- sandumbogdan
- OP
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Mesaje scrise: 887
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Sep 2004
- Mesaj Privat
Salutare.
In dorinta de a-mi face un upgrade la sistemul audio am cautat firele spre boxele spate prin locul pe unde trec prin stanga fata. In sfarsit le-am gasit, dupa 3-4 ore de cautat care sunt firele exacte (se schimba de 4 ori culorile de la HU pana ajung in difuzoare). Intre timp am gasit in stanga fata si o mufa f.f. mare cu aproximativ 50 fire, pe acolo trec si comenzile de la geamurile electrice, si toate boxele, si luminile interioare. Dupa ce am fost bucuros ca am gasit firele spre difuzoare spate, si ca totul functioneaza si nu am stricat nimic am observat ca nu mai merge comanda lunga de inchis/deschis geamurile. Adica pe butonul de comanda la geamuri daca tina pasat mai mult de 1 secunda face cursa completa fara sa mai tin apasat. Butonul nu e cu click mai adanc ca la VW ci doat trebuie sa tin 1 secunda. Acum aceasta funtie nu mai functioneaza, si merge doar atata timp cat tin apasat si apoi se opreste in loc sa se inchida/deschida complet. Aceasta functie mergea atat de pe usa mea cat si de la pasager, dar acum nu mai merge de pe nici unul din cele 3 butoane (2 la mine si unul la pasager). Aseara cand am observat acest defect, mergea doar comanda completa de pe usa mea a geamului din dreapta, insa dupa ce am mai scos odata mufa si am pus-o inapoi nu mai merge nici aia. Comanda simpla la geamuri merge in toate directiile corect.
M-am gandit ca poate o fi un condensator ceva si am asteptat o noapte in speranta ca dimineata sa-si revina, dar nu si-a revenit.
Cine stie cum functioneaza sistemul asta de comanda completa? La ce sa ma uit mai exact? Eu doar am scos mufa aia mare si mufa care intra in portiera de la sofer.
In dorinta de a-mi face un upgrade la sistemul audio am cautat firele spre boxele spate prin locul pe unde trec prin stanga fata. In sfarsit le-am gasit, dupa 3-4 ore de cautat care sunt firele exacte (se schimba de 4 ori culorile de la HU pana ajung in difuzoare). Intre timp am gasit in stanga fata si o mufa f.f. mare cu aproximativ 50 fire, pe acolo trec si comenzile de la geamurile electrice, si toate boxele, si luminile interioare. Dupa ce am fost bucuros ca am gasit firele spre difuzoare spate, si ca totul functioneaza si nu am stricat nimic am observat ca nu mai merge comanda lunga de inchis/deschis geamurile. Adica pe butonul de comanda la geamuri daca tina pasat mai mult de 1 secunda face cursa completa fara sa mai tin apasat. Butonul nu e cu click mai adanc ca la VW ci doat trebuie sa tin 1 secunda. Acum aceasta funtie nu mai functioneaza, si merge doar atata timp cat tin apasat si apoi se opreste in loc sa se inchida/deschida complet. Aceasta functie mergea atat de pe usa mea cat si de la pasager, dar acum nu mai merge de pe nici unul din cele 3 butoane (2 la mine si unul la pasager). Aseara cand am observat acest defect, mergea doar comanda completa de pe usa mea a geamului din dreapta, insa dupa ce am mai scos odata mufa si am pus-o inapoi nu mai merge nici aia. Comanda simpla la geamuri merge in toate directiile corect.
M-am gandit ca poate o fi un condensator ceva si am asteptat o noapte in speranta ca dimineata sa-si revina, dar nu si-a revenit.
Cine stie cum functioneaza sistemul asta de comanda completa? La ce sa ma uit mai exact? Eu doar am scos mufa aia mare si mufa care intra in portiera de la sofer.
- octav_bz
- 1,047 mesaje
- din 17 Jun 2005
- Astra 2009 A17DTR
- Buzau
octav_bz
- Mesaje scrise: 1,047
- Masina: Astra 2009 A17DTR
- Cont inregistrat: 17 Jun 2005
- Mesaj Privat
- sandumbogdan
- OP
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Masina:
- Mesaj Privat
- sandumbogdan
- OP
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Masina:
- Mesaj Privat
- Thanatos
- 1,108 mesaje
- din 24 Aug 2004
- Vectra 2000 X18XE1
- constanta - dk
Thanatos
- Mesaje scrise: 1,108
- Masina: Vectra 2000 X18XE1
- Cont inregistrat: 24 Aug 2004
- Mesaj Privat
- sandumbogdan
- OP
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Masina:
- Mesaj Privat
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- Thanatos
- 1,108 mesaje
- din 24 Aug 2004
- Vectra 2000 X18XE1
- constanta - dk
Thanatos
- Mesaje scrise: 1,108
- Masina: Vectra 2000 X18XE1
- Cont inregistrat: 24 Aug 2004
- Mesaj Privat
- sandumbogdan
- OP
- 887 mesaje
- din 03 Sep 2004
- Iasi
sandumbogdan
- Masina:
- Mesaj Privat
- danutzutm
- **
- 134 mesaje
- din 11 Dec 2005
- Vectra 2001 Y20DTH
- Timisoara
danutzutm
- Mesaje scrise: 134
- Masina: Vectra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2005
- Mesaj Privat
am si eu o problema (sper ca e similara si ca se poate rezolva cat de cat usor. Mi-am pus folie din aia omologata si mi s-au dat jos geamurile de la usi. Am un opel vectra B caravan. Problema e ca dupa ce au montat tot la loc am observat ca daca tzin apasat pe buton (comanda lunga) geamul urca pana sus dupa care coboara pana la jumatate.Asa face si geamul de la sofer si cel din dreapta (in spate am cu manivela) Am citit ce ati zis voi pe forum si am fugit repede jos la masina sa incerc si eu.Am pus contact, geamurile erau inchise dar cand am inceput sa tin apasat butonul geamul a fortzat un pic sa se mai inchida dupa care a coborat un pic in jos. Asa fac amandoua. Ce alta varianta mai exista? E ca si cum macaraua ar crede ca e geamul mai lung...si cand geamul ajunge sa fie inchis macaraua crede ca este un obstacol si imi coboara geamul. E aiurea ca acum pot inchide geamurile doar daca apas asa in trepte. Multzumesc anticipat
- GabiB77
- 2,358 mesaje
- din 05 Jul 2005
- Corsa 2011 A12XER
- Bucuresti
GabiB77
- Mesaje scrise: 2,358
- Masina: Corsa 2011 A12XER
- Cont inregistrat: 05 Jul 2005
- Mesaj Privat
alinutz
- Mesaje scrise: 5
- Cont inregistrat: 15 Dec 2005
- Mesaj Privat
Ar fi bine sa postati si voi toate "smecheriile " astea care nu sunt trecute in carte .
De ex. am mai inteles ca se poate seta ca atunci cand incui usa cu geamul deschis sa tii apasat pe cheie vreo 3 sec si se ridica si geamul.Plus ca am cartea in germana si chiar daca ar scrie ma uit ca vaca...sau boul.
De ex. am mai inteles ca se poate seta ca atunci cand incui usa cu geamul deschis sa tii apasat pe cheie vreo 3 sec si se ridica si geamul.Plus ca am cartea in germana si chiar daca ar scrie ma uit ca vaca...sau boul.
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
- b82bog
- **
- 400 mesaje
- din 19 Sep 2005
- Astra Y17DT
- Bucuresti
b82bog
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Astra Y17DT
- Cont inregistrat: 19 Sep 2005
- Mesaj Privat
- Luciani67
- **
- 299 mesaje
- din 10 Aug 2005
- Astra 2001
- Bihor
Luciani67
- Mesaje scrise: 299
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 10 Aug 2005
- Mesaj Privat
- GabiB77
- 2,358 mesaje
- din 05 Jul 2005
- Corsa 2011 A12XER
- Bucuresti
GabiB77
- Mesaj Privat
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaj Privat
- GabiB77
- 2,358 mesaje
- din 05 Jul 2005
- Corsa 2011 A12XER
- Bucuresti
GabiB77
- Mesaj Privat
bogdanene a scris:
adik tre sa tin apasat lung pe butonul de inchidere de pe cheie?
gabib77 a scris:La mine merge si din telecomanda (cheie), totul e sa fie geamurile sincronizate sa se inchida singure din apasat lung in sus
adik tre sa tin apasat lung pe butonul de inchidere de pe cheie?
Eu vorbeam de apasat lung pe butonul de la geamuri pentru a fi sincronizate sa se inchida...
La cheie apas o data si-o inchid si apoi apas lung si se inchid geamurile... (sper ca mai tin minte exact) Acum oricum nu mai folosesc varianta asta ca am alarma si la armare se inchid si geamurile
O sa mai incerc o data maine sa vad daca imi amintesc bine cum faceam...
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaj Privat
alinutz