luc4s
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Feb 2007
- Mesaj Privat
dropdead
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
- denisCT
- 1,407 mesaje
- din 17 Sep 2007
- Astra 2001 Z16SE
- Constanta
denisCT
- Mesaje scrise: 1,407
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 17 Sep 2007
- Mesaj Privat
luc4s
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2006
- Cont inregistrat: 11 Feb 2007
- Mesaj Privat
Deyy
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
- indy
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
dropdead
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
@indy
Cotiera are o "talpa" ce se prinde exact peste spatiul din spatele franei de mana (scrumiera din spate ramane).
Intr-adevar se prinde cu 4 suruburi ( autofiletante ).Dureaza 5 min sa o montezi.
Ideal ar fi sa faci semne si unde vin suruburile, apoi doar putin gauresti cu un burghiu subtire. Apoi pui suruburile si le infiletezi in diagonala ( stanga fata cu dreapta spate si invers ).
Eu am folosit o bormasina cu acumulator.
PS. Cotiera vine cu instructiuni de montare si suruburile aferente.
Cotiera are o "talpa" ce se prinde exact peste spatiul din spatele franei de mana (scrumiera din spate ramane).
Intr-adevar se prinde cu 4 suruburi ( autofiletante ).Dureaza 5 min sa o montezi.
Ideal ar fi sa faci semne si unde vin suruburile, apoi doar putin gauresti cu un burghiu subtire. Apoi pui suruburile si le infiletezi in diagonala ( stanga fata cu dreapta spate si invers ).
Eu am folosit o bormasina cu acumulator.
PS. Cotiera vine cu instructiuni de montare si suruburile aferente.
- frumushel
- **
- 329 mesaje
- din 02 Oct 2008
- Astra 2008 Z14XEP
- Braila
frumushel
- Mesaje scrise: 329
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 02 Oct 2008
- Mesaj Privat
- casper_1707
- *
- 49 mesaje
- din 08 Mar 2009
- Astra 2006 Z17DTL
- Bacau
casper_1707
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 08 Mar 2009
- Mesaj Privat
dropdead a scris:salut,
Din pacate acum nu pot sa vad pozele ( sunt la munci ). Dar iti recomand cotiera armster. Eu am armster si sunt foarte multumit.
Se monteaza in 5 minute si fara modificari.
Pierzi spatiul din spatele franei de mana, dar castigi spatiul din cotiera )
Bafta !
Din pacate acum nu pot sa vad pozele ( sunt la munci ). Dar iti recomand cotiera armster. Eu am armster si sunt foarte multumit.
Se monteaza in 5 minute si fara modificari.
Pierzi spatiul din spatele franei de mana, dar castigi spatiul din cotiera )
Bafta !
Vreau si eu sa imi iau un armster numai ca stau putin in dubii referitor la pozitia cotierei in referinta cu vitezele pare. Daca cotiera este paralela pe orizontala cu tunelul, cum este pozitia (a mainii bineinteles ) in momentul in care introduci in vitezele pare?
Din fotografiile pe care le-am mai vazut la cei ce au montata, am vazut ca pozitia ei este reglata mai jos, lucru care mie personal mi se pare destul de incomod.
- casper_1707
- *
- 49 mesaje
- din 08 Mar 2009
- Astra 2006 Z17DTL
- Bacau
casper_1707
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 08 Mar 2009
- Mesaj Privat
casper_1707 a scris:
Vreau si eu sa imi iau un armster numai ca stau putin in dubii referitor la pozitia cotierei in referinta cu vitezele pare. Daca cotiera este paralela pe orizontala cu tunelul, cum este pozitia (a mainii bineinteles ) in momentul in care introduci in vitezele pare?
Din fotografiile pe care le-am mai vazut la cei ce au montata, am vazut ca pozitia ei este reglata mai jos, lucru care mie personal mi se pare destul de incomod.
Am montat cotiera in final.
Dupa cum am banuit initial se schimba putin mai greu in vitezele pare, dar ajungi sa te obisnuiesti.
Per ansamblu se merita invetitia.