Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  • dgxshpe

• Mesaje scrise: 657
  • Masina: Corsa Z13DTJ
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 03 Sep 2005

• Mesaj Privat
Ar putea sa fie din cauza distributiei ???
Cum pot sa-mi dau seama daca trebuie schimbata ??
Cureaua nu face nici un zgomot . Cand opresc, uneori tremura masina de zici ca sta sa se rupa.
Mai scartaie cate o data ceva ... am inteles ca e cureaua de accesorii cand e rece sau cand e umezeala in aer.
Dar scade foarte repede viteza daca nu mai accelerez... mi se pare destul de ciudat ...
La voi cum se comporta ??
Skip ads

• iulius

• Mesaje scrise: 1,798
  • Masina: Insignia 2019
  • Cont inregistrat: 09 Jun 2004

• Mesaj Privat
ai mizerie pe undeva pe circuit.foloseste o solutie de curatat. poate ai o bujie nasoala verifica bujiile si fisele . scoate pe rind in timpul mersului cite o fisa de la bujii si vezi la care dintre ele nu se simte nici o modificare cind ai scos-o.aia este defecta bujia sau fisa .nu umbla la distributie daca defectul a aparut din senin.
  • ultraseby

• Mesaje scrise: 60
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 25 Oct 2005

• Mesaj Privat
si eu am avut vibratii la relanti si nu stiam de unde ?tot la bujii m-am gandit si eu ,am pus altele noi si aceleasi vibratii in fine am ajuns la service unde au constatat ei ca este din cauza uleiului, au schimbat uleiul aveam 15w-40 si au pus 10w-40 si intr-adevar nu mai am vibratii. asta mi sa intamplat mie, acum depinde ? Question

Opel Astra 93 C16NZ
  • Dumitrache Florian

• Mesaje scrise: 29
  • Masina: Astra 1992 X16XEL
  • Cont inregistrat: 11 Oct 2005

• Mesaj Privat
a fost si cazul meu, din senin a inceput sa tremure ceva de speriat, am fost in service imediat, a controlat bujii apoi fise, capacul de la delcou si a concluzionat ca e ce putea fi mai rau, supapele. La controlul compresiei raspuns 0 la un cilindru. Am schimbat supapele: c.c.a. 10 milioane (piese+ manopera auto si rectificare) si acum merge. Sper sa nu imi calci pe urme.
  • dgxshpe

• Mesaje scrise: 657
  • Masina: Corsa Z13DTJ
  • Cont inregistrat: 03 Sep 2005

• Mesaj Privat
Am facut ce a zis Florinike ... cu dezaburirea ... Shocked
Vreau sa zic, ca asa e. daca sting dezaburirea nu mai vibreaza asa tare.
Deci s-ar putea sa fie din cauza curelei de accesorii care la mine de multe ori scartaie. Tre sa ma duc sa o schimb.
Stie cineva cat costa o curea din asta si ce mai trebuie schimbat si unde se poate schimba ???
  • florinike

• Mesaje scrise: 1,582
  • Masina: Astra 2001 Z20LET
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2005

• Mesaj Privat
@ dxgspe- te rog...nu imi mai face reclama ca ma vad maine pe sticla....aia de 1 L de la Gambrinus Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Eu ti-am zis ce am constatat....nu stiu sigur daca e de la curea sau de la altceva Wink .in principiu o curea de accesori ar trenbui sa fie vreo 50-60 de lei...maxim Very Happy
  • adi_pet

• Mesaje scrise: 12
  • Cont inregistrat: 27 Nov 2005

• Mesaj Privat
ai incercat sa vezi daca nu sunt din cauza tampoanelor de la motor??? e posibil sa fie uzate ...
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR