andu
- Mesaje scrise: 35
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Oct 2005
- Mesaj Privat
Sunt proaspatul posesor al unui Astra H caruia i-am pus si ESP. Doar el, fara sasiu sport. Problema mea este, cum se poate dezactiva in cazul asta. In manual scrie foarte simplu ca se tine apasat pe butonul sport timp de 4 secunde, buton pe care nu-l am. De la dealer mi-au spus pur si simplu ca nu se poate. Din cate stiu, totusi, toate masinile cu esp au si posibilitate de dezactivare temporara a sa. Aveti vreo idee?
- VIPER
- **
- 306 mesaje
- din 22 Sep 2004
- Bucuresti
VIPER
- Mesaje scrise: 306
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Sep 2004
- Mesaj Privat
andu
- Masina:
- Mesaj Privat
- canan17ro
- **
- 132 mesaje
- din 05 Feb 2005
- Astra 2018 16SHT
- Bucuresti
canan17ro
- Mesaje scrise: 132
- Masina: Astra 2018 16SHT
- Cont inregistrat: 05 Feb 2005
- Mesaj Privat
rucu
- Mesaje scrise: 55
- Cont inregistrat: 03 Jan 2005
- Mesaj Privat
Nu se poate decupla!
Daca chiar vrei asta, scoate siguranta modulului ESP.
Si mie mi-au raspus exact la fel, nu se poate. Sunt chiar curios cum va fi iarna, cand va ninge, dar oricum am si anvelopele de iarna montate, asa ca prea rau n-are cum sa fie.
TC-ul l-am testat pe asfalt umed si acoperit cu mazga. E chiar interesant cum tu esti cu pedala de acceleratie la podea si turatia motorului scade pana prind rotile aderenta.
ABS-ul l-am testat involuntar de cateva ori, no comment mai departe.
ESP-ul a intrat pana acum o singura data, mi-a corectat o subvirare. Senzatia e cool, parca vine omu invizibil si iti impinge masina la loc pe traiectorie. Probabil iarna o sa se simta mai des.
Daca chiar vrei asta, scoate siguranta modulului ESP.
Si mie mi-au raspus exact la fel, nu se poate. Sunt chiar curios cum va fi iarna, cand va ninge, dar oricum am si anvelopele de iarna montate, asa ca prea rau n-are cum sa fie.
TC-ul l-am testat pe asfalt umed si acoperit cu mazga. E chiar interesant cum tu esti cu pedala de acceleratie la podea si turatia motorului scade pana prind rotile aderenta.
ABS-ul l-am testat involuntar de cateva ori, no comment mai departe.
ESP-ul a intrat pana acum o singura data, mi-a corectat o subvirare. Senzatia e cool, parca vine omu invizibil si iti impinge masina la loc pe traiectorie. Probabil iarna o sa se simta mai des.
- canan17ro
- **
- 132 mesaje
- din 05 Feb 2005
- Astra 2018 16SHT
- Bucuresti
canan17ro
- Mesaje scrise: 132
- Masina: Astra 2018 16SHT
- Cont inregistrat: 05 Feb 2005
- Mesaj Privat
rucu a scris:Nu se poate decupla!
La mine led-ul de ESP e cel mai folosit, e de baza . Si eu sunt curios la iarna cum va fi. Cred ca va fi funny cu atatea sisteme.
andu
- Masina:
- Mesaj Privat
O sa continui aici cu intrebarile ca sa nu fac un topic separat. La computerul de bord, pe Astra H vine si check control (sau cum i-o spune functiei aleia care verifica nivelul diverselor lichide si becurile)? Nu de alta, dar vasul de expansiune pentru lichidul de racire nu are nici un fel de contact pe el iar pe motor sunt doua mufe legate de un fir, fiecare cu cate 2 pini, care pur si simplu stau pe acolo. Daca fac vreu scurt pe ele credeti ca s-ar supara cineva ?
Si ultima chestie (da, stiu, sunt pisalog) masina mea nu e deranjata in nici un fel daca plec fara sa-mi pun centura de siguranta.
Si ultima chestie (da, stiu, sunt pisalog) masina mea nu e deranjata in nici un fel daca plec fara sa-mi pun centura de siguranta.
- VIPER
- **
- 306 mesaje
- din 22 Sep 2004
- Bucuresti
VIPER
- Mesaje scrise: 306
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Sep 2004
- Mesaj Privat
andu