72ksk
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Corsa 2007 z13dtj
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Nov 2008
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
Pai daca nu gasesti la magazinele de piese auto sau la reprezentantele Opel... nu cred ca va avea cine sa te ajute pe aici.
Am vazut ca nici Agilul nu te poate ajuta. Mai incearca AICI si AICI (vezi poate mai sunt si altele). Cine stie cum ai noroc...
O curiozitate.. cati km are masina ? Ca m-ai cam speriat nitel
Am vazut ca nici Agilul nu te poate ajuta. Mai incearca AICI si AICI (vezi poate mai sunt si altele). Cine stie cum ai noroc...
O curiozitate.. cati km are masina ? Ca m-ai cam speriat nitel
72ksk
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
La diverse magazine de piese auto ai incercat ? Gen X sau W si mai sunt si altele. (sper sa nu imi iau vreun bobarnac pt reclama...)
Din cate stiu eu, la Corsa D sunt aceleasi motoare ca si la Corsa C. Nu stiu acum daca si anexele au ramas la fel ca valori. Intereseaza-te in privinta asta si daca fuliile sunt identice, atunci fa comanda pt una de Corsa C si probabil o vei gasi mult mai repede, fiind modelul vechi.
(Daca, intradevar, se dovedeste a fi aceasi fulie si vine mai repede din cauza ca e pt modelul vechi, atunci este exact "ca la romani": cumperi scrumiera de Logan la un pret, iar aia de Megane e mai scumpa, desi e identica )
Din cate stiu eu, la Corsa D sunt aceleasi motoare ca si la Corsa C. Nu stiu acum daca si anexele au ramas la fel ca valori. Intereseaza-te in privinta asta si daca fuliile sunt identice, atunci fa comanda pt una de Corsa C si probabil o vei gasi mult mai repede, fiind modelul vechi.
(Daca, intradevar, se dovedeste a fi aceasi fulie si vine mai repede din cauza ca e pt modelul vechi, atunci este exact "ca la romani": cumperi scrumiera de Logan la un pret, iar aia de Megane e mai scumpa, desi e identica )
72ksk
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu