maryo86
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1997
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Jan 2009
- Mesaj Privat
Salutare la toti! Tocmai mi-am achizitionat un opel vectra b din 1997 , 1.8 16v.Merge si arata f.bine insa am mici probleme care nu ma deranjeaza.De exemplu bricheta nu merge si nu stiu ce sa fac iar geamul din dreapata fata nu coboara.As fii f. recunoscator daca cineva ar putea sa-mi explice in amanunt ce sa fac.
- octav13
- 2,057 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Vectra 2003 y 22 dtr
- Teleorman
octav13
- Mesaje scrise: 2,057
- Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat
maryo86 a scris: Salutare la toti! Tocmai mi-am achizitionat un opel vectra b din 1997 , 1.8 16v.Merge si arata f.bine insa am mici probleme care nu ma deranjeaza.De exemplu bricheta nu merge si nu stiu ce sa fac iar geamul din dreapata fata nu coboara.As fii f. recunoscator daca cineva ar putea sa-mi explice in amanunt ce sa fac.
pai daca nu te deranjeaza...........................................................................asa ca de inceput...................................................................apoi................................................si daca nu merge ................................................faci asta..........................................................acu' ai inteles!............................................................................
maryo86
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1997
- Cont inregistrat: 09 Jan 2009
- Mesaj Privat
octav13 a scris:
pai daca nu te deranjeaza...........................................................................asa ca de inceput...................................................................apoi................................................si daca nu merge ................................................faci asta..........................................................acu' ai inteles!............................................................................
maryo86 a scris: Salutare la toti! Tocmai mi-am achizitionat un opel vectra b din 1997 , 1.8 16v.Merge si arata f.bine insa am mici probleme care nu ma deranjeaza.De exemplu bricheta nu merge si nu stiu ce sa fac iar geamul din dreapata fata nu coboara.As fii f. recunoscator daca cineva ar putea sa-mi explice in amanunt ce sa fac.
Da merci mult !
- deleted-11392
- **
- 102 mesaje
- din 04 Nov 2007
deleted-11392
- Mesaje scrise: 102
- Cont inregistrat: 04 Nov 2007
- Mesaj Privat
vectra_- Mesaje scrise: 40
- Masina: Vectra 1996 X16SZR
- Cont inregistrat: 06 Nov 2008
- Mesaj Privat
- murzick
- 1,007 mesaje
- din 10 Dec 2006
- Vectra 2001 Z18XE
- Bucuresti
murzick
- Mesaje scrise: 1,007
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 10 Dec 2006
- Mesaj Privat
maryo86, ai inceput cu stingul. Fa-ti putin timp si citeste ce scrie aici https://www.clubopel.com/regulament.html
Foloseste cautarea. Deschide subiecte noi numai dupa ce te-ai convins ca nu a mai avut nimeni problema ta.
Iti inchid subiectul asta.
Foloseste cautarea. Deschide subiecte noi numai dupa ce te-ai convins ca nu a mai avut nimeni problema ta.
Iti inchid subiectul asta.