- kiss barna
- OP
- 5 mesaje
- din 01 Jun 2007
- Astra 1996 x16sz
- Mures
kiss barna
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 1996 x16sz
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jun 2007
- Mesaj Privat
Salut!
Am un opel astra g 2006 motor 1.4 benzina la care a fost "maturata" fata, lonjeronul a trebuit indreptat. Pentru acesta a fost necesar scoaterea motorului. Dupa ansamblarea masinii becul check engine a ramas aprinsa. Masina are la bord 29.000 km unic proprietar fara probleme pana acuma. La tester a iesit eroare p 0135.
de mentionat ca masina a stat cu acumlatorul decuplat cca 6 saptamani. Dupa ce a fost stearsa eroarea la nici 10 km s-a aprins din noua becul check engine pe bord. Daca aveti sfaturi utile in legatura cu problema mea va multumesc anticipat!
Am un opel astra g 2006 motor 1.4 benzina la care a fost "maturata" fata, lonjeronul a trebuit indreptat. Pentru acesta a fost necesar scoaterea motorului. Dupa ansamblarea masinii becul check engine a ramas aprinsa. Masina are la bord 29.000 km unic proprietar fara probleme pana acuma. La tester a iesit eroare p 0135.
de mentionat ca masina a stat cu acumlatorul decuplat cca 6 saptamani. Dupa ce a fost stearsa eroarea la nici 10 km s-a aprins din noua becul check engine pe bord. Daca aveti sfaturi utile in legatura cu problema mea va multumesc anticipat!
nyros- Mesaje scrise: 25
- Masina: Astra 2002 y20DTH
- Cont inregistrat: 31 Mai 2008
- Mesaj Privat
- LDivora
- 3,097 mesaje
- din 30 Mai 2005
- Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Bucuresti
LDivora
- Mesaje scrise: 3,097
- Masina: Astra 2003 Y20DTH/PSG16
- Cont inregistrat: 30 Mai 2005
- Mesaj Privat
- kiss barna
- OP
- 5 mesaje
- din 01 Jun 2007
- Astra 1996 x16sz
- Mures
kiss barna
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 1996 x16sz
- Cont inregistrat: 01 Jun 2007
- Mesaj Privat
LDivora a scris:Pai daca a fost "maturata" fata, nu a fost maturata si sonda lambda? Ca e cea mai expusa, inainte de compresor AC si radiatoare. Sau poate nu a mai fost pusa cupla la loc.
Din pacate da. Azi am fost la mecanicul meu si sonda lambda din fata motorului este usor indoit cum a fost atins de radiator iar la masuratori pe partea de incalzire a sondei nu este nici o rezistenta! Multumesc de sfaturi!
Urmeaza sa schimb cu una noua!