Predutza
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
-In primul rand as dorii sa va zic ''BUN GASIT" deoarece sunt nou pe forum...........
- In al doilea rand v-as ruga sa ma ajutati in alegerea masinei pe care o voi lua in scurt timp ......... Voi merge in germania in 1-2 luni pt. a-mi cumpara o masina SH.............Marea problema e ca nu m-am hotarat inca ce masina sa iau.......deci...Am vreo 9-10000 mi de euro si vreau o masina din 2004+ ,motor preferabil diesel sub 2 litri ,sau un benzinar 1.6........M-am gandit la Astra g/h , Focus 2 ,Vectra C , Golf 5 ?daca cineva are si alte propuneri sunt dispus sa il ascult? ...... Ma intereseaza si informatii despre consum, fiabilitate , probleme tehnice frecvente
, costuri de intretinere etc................
-Va astept cu argumente , informatii si propuneri ?
- In al doilea rand v-as ruga sa ma ajutati in alegerea masinei pe care o voi lua in scurt timp ......... Voi merge in germania in 1-2 luni pt. a-mi cumpara o masina SH.............Marea problema e ca nu m-am hotarat inca ce masina sa iau.......deci...Am vreo 9-10000 mi de euro si vreau o masina din 2004+ ,motor preferabil diesel sub 2 litri ,sau un benzinar 1.6........M-am gandit la Astra g/h , Focus 2 ,Vectra C , Golf 5 ?daca cineva are si alte propuneri sunt dispus sa il ascult? ...... Ma intereseaza si informatii despre consum, fiabilitate , probleme tehnice frecvente
, costuri de intretinere etc................
-Va astept cu argumente , informatii si propuneri ?
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat
Predutza
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat
- Mircea KDT
- **
- 336 mesaje
- din 11 Jan 2005
- Bucuresti
Mircea KDT
- Mesaje scrise: 336
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Jan 2005
- Mesaj Privat
eu zic sa scoti Focusul de pe lista, caci vei pierde la revanzare destul de mult.
Vectra C, probabil ca se apropie ca bani de celelalte da e dintr-o clasa mai mare. ai avantajul ca ai spatiu mai mare in cazul acestui model.
eu zic sa te orientezi spre Astra H (nu te mai gandi la G caci e modelul vechi si iar o sa pierzi la revanzare), Golf 5 si Vectra C.
vezi ce gasesti acolo, la ce bani si in ce stare.
daca ai familie mare si ai nevoie sa cari cu masina atunci te duci la Vectra C sau Astra H "de aia lunga". daca nu, te uiti la Astra H hatchback sau golf 5, cu precizarea ca G5 este putin mai scump.
parerea mea este sa te orientezi la un motor pe benzina 1.6 caci e mai ieftin de cumparat si mai ieftin de intretinut. plus vad ca esti din gorj si acolo nu cred ca e ff aglomerat.
bafta
Vectra C, probabil ca se apropie ca bani de celelalte da e dintr-o clasa mai mare. ai avantajul ca ai spatiu mai mare in cazul acestui model.
eu zic sa te orientezi spre Astra H (nu te mai gandi la G caci e modelul vechi si iar o sa pierzi la revanzare), Golf 5 si Vectra C.
vezi ce gasesti acolo, la ce bani si in ce stare.
daca ai familie mare si ai nevoie sa cari cu masina atunci te duci la Vectra C sau Astra H "de aia lunga". daca nu, te uiti la Astra H hatchback sau golf 5, cu precizarea ca G5 este putin mai scump.
parerea mea este sa te orientezi la un motor pe benzina 1.6 caci e mai ieftin de cumparat si mai ieftin de intretinut. plus vad ca esti din gorj si acolo nu cred ca e ff aglomerat.
bafta
marywsd
- Mesaje scrise: 6
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Dec 2008
- Mesaj Privat
astra g cu motor diesel de 1.7 80 cai este f puturos si are tehnnologie veche, astra H 1.6i 115 cai mi s-a parut ok sg lucru care mia displacut e cotiera fata care incomodeaza la schimbat at cand e coborata, ford focus 1.6i 100 cai e ok dar ambreajul tine destul de sus nefavorizand plecarile rapide de pe loc, in schimb dieselul de 1.8 115 cai e marfa are cuplu ambreajul tine mai jos, dar as sugera o benzina, motorina fiind mai scumpa ca si combustibil , reviziile mai scumpe piesele mai scumpe, e o chestiune de gust dar mai degraba astra H decat G
- Paulll
- 1,196 mesaje
- din 22 Mar 2007
- Corsa 2001
- Bucuresti
Paulll
- Mesaje scrise: 1,196
- Masina: Corsa 2001
- Cont inregistrat: 22 Mar 2007
- Mesaj Privat