Techno
- Mesaje scrise: 43
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Apr 2005
- Mesaj Privat
Va salut, nu stiu daca ce va spun e o problema tehnica dar va rog sa ma sfatuiti. Am cumparat de curand un Corsa nou, 1.2 benzina , cu 3 usi si mi se pare ca in pedala de ambreiaj se simt niste mici batai intr-o anumita pozitie a acceleratiei si a ambreiajului (nu pe toata cursa ambreiajului ci numai in anumita pozitie cu acceleratia calcata - cam la jumatate amandoua, ma intelegeti voi, cam cand cupleaza ambreiajul...).
Ce ziceti de chestia asta?
Ce ziceti de chestia asta?
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat
E boala veche la modelul asta, asa fac toate, intreaba-l si pe Corsa 1.2.... Si la mine face la fel. Din cate stiu e o problema numai la modelul asta cu motor de 1.2. Dupa ce o sa se mai uzeze discul de ambreiaj o sa faca mai putin asa, dar problema o sa persiste. Oricum nu e nimic grav, probabil e data de o particularitate a rulmentului de presiune sau a placii de presiune. Cand o sa schimb discul de ambreiaj am sa postez ce am gasit pe acolo.
Techno
- Mesaj Privat
- Corsa_1.2
- **
- 155 mesaje
- din 06 Oct 2005
- Corsa 2002
Corsa_1.2
- Mesaje scrise: 155
- Cont inregistrat: 06 Oct 2005
- Mesaj Privat
Techno
- Mesaj Privat
Asa e , 1-a a 2-a, eu m-am cam obisnuit, dar inca o data, la Cielo sau Clio de exemplu, nu se simte nimic. Am constatat ca acea bataie e una, la trecerea respectiva intre ambreiaj si acceleratie (nu se simte la viteze mai mari ca schimbi foarte repede si nu ai timp sa simti, in timp ce la plecare si in a 2-a mai stai un pic mai mult cu piciorul pe ambreiaj, mai ales in traficul din bucale) iar vibratia motorului in ambreiaj e alta, se simte si asta. Banuiesc ca fiind motorul mic cam trebuie sa-l turezi si simti si in... pedala.