Eu sunt nou aici pe forum. Am o Dacia Nova bunicica dar sufletul meu a stiut intodeauna ca nu pot fi eu fara un Opel Calibra.
Nu am foarte multi bani si de ulte ori mai uit pe un site de vanzari german www.mobile.de si constat cat de mici sunt preturile la masini acolo.
Poti sa-ti cumperi o Calibra intre 500 si 5000 de euro. Cea de 5000 de euro are numai kit-uri de tunning si chiar nu ma intereseaza.
Mi-as cumpara pana la urma si din Romania una dar de unde stiu eu cat de calarita a fost?
Macar acolo dau cateva sute de euro, na.. 1000. Daca este sa-mi iau teapa sau sa mai bag bani, bag peste o mie nu peste 4000-6000 de euro cat costa un in Romania.
Problema mea este urmatoarea: cum sa fac sa o utilizez in Romania cu numere de Germania (multe nu au nici numere pe acel site deci sunt radiate). Cum trebuie sa fac? Cunosc multi la mine in oras care au masini de ani de zile cu numere de IT, DE si nu se mai ia nimeni de ei. Stiu ca exista un sistem care ma obliga sa ies la 3 luni din tara sau am mai auzit ca platesti nu stiu ce la Campina si ei iti dau "pastilele"...
Va rog sa ma invatati si pe mine cap coada, care sunt formalitatile. Ce acte trebuie sa aibe masina cand o cumpar, cum o inmatriculez in DE daca nu are numere, ce fac cand ajung in Romania, cum e treaba cu iesitul din tara la 3 luni si cu Campina. Ma rog...absolut tot ce trebuie sa stiu.
V-am spus, nu am foarte multi bani dar in timp mai fac eu, iar sa ies din tara nu ma doare la trei luni pentru ca oricum eu calatoresc mult si pe teritoriul RO cu Dacia mea.
Va multumesc anticipat!