Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • octav_bz

• Mesaje scrise: 1,047
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Solicit ajutor baieti!Tipul proiectoarelor se poate vedea in pozele puse in "Garaj".Am observat ca unul nu se mai aprindea si imi intra si in scurt(imi ardea siguranta).Problema este ca s-a stricat suportul acela din proiector care asigura masa cu becul (din cauza socurilor probabil).Problema este ca nu gasesc alte becuri cu care sa le inlocuiesc pe cele vechi.Am cautat,cele de faza lunga sunt prea lungi (nu incap in proiector),iar cele de proiectoare nu au suportul acela de masa!Ce dracu sa fac?O solutie ar fi sa caut la dezmembrari alte proiectoare asemanatoare...e greu.Si imi placeau asa mult.
Skip ads

• dgxshpe

• Mesaje scrise: 657
  • Masina: Corsa Z13DTJ
  • Cont inregistrat: 03 Sep 2005

• Mesaj Privat
1 - nu ai postat unde trebuie ...
2 - proiectoarele nu se vad in pozele din garaj.
3 - incearca sa faci masa cu un fir.
Bafta !
  • octav_bz

• Mesaj Privat
Proiectoarele se vad,e adevarat numai daca privesti poza facuta din fata masinii atent.Poate trebuia sa postez la probleme tehnice,scuze.In ceea ce priveste firul ala,de unde sa trag?
  • dgxshpe

• Mesaj Privat
Scuze ca ... nu prea inteleg .. care e fatza masinii ... Dupa cum vad eu in poze ... E una facuta cu portiera de la sofer deschisa si alta din spatele masinii .. sau poate ca nu vad eu bine ...
Trecand peste asta ... Masa poti sa tragi de la orice surub prins in caroserie(tabla) (cat mai apropiat de preferinta). Apoi la proiector banuiesc ca trebuie legat la unul dintre piciorusele becului sau ma rog .. pe unde tre sa vina masa pe bec.
  • octav_bz

• Mesaj Privat
DGXSHPE,am multe poze postate in sectiunea garaj,la garajul meu - Opel Vectra.Acolo te rog sa te uiti.Cred ca ai intrat in garajul meu unde nu am decat 3 poze parca.Poate nu m-am facut eu bine inteles.Imi pare rau pentru confuzie.Multumesc ptr sfaturi.Si inca ceva,as vrea adresa magazinului Augsburg, sambata vin in Bucuresti
  • dgxshpe

• Mesaj Privat
intra si tu pe www.augsburg.ro si ai acolo toate datele despre ei.
la contact.
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR