zuberba
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Nov 2008
- Mesaj Privat
salutare! am un opel vectra c (defapt e a tatalui meu) si as vrea sa il inmatriculez. ideea e ca am nr de spania si drept de circulatie pana in ianuarie cand expira asigurarea. am zis ca decat sa plateasca asigurarea acolo mai bine o inmatriculez. eu vreau sa o trec pe numele meu dar cineva mi-a zis ca nu pot, ca trebuie sa fie posesorul de drept al masinii, adica tata.sa zicem ca el nu poate veni in romania. ce imi ramane de facut sa o pot trece pe numele meu:-?. daca a mai intampinat cineva problema asta sau cineva care stie despre ce e vorba sa imi lase si mie un mesaj:D. bafta all
- claudiu__
- **
- 472 mesaje
- din 27 Apr 2008
- Alta tara
claudiu__
- Mesaje scrise: 472
- Masina:
- Cont inregistrat: 27 Apr 2008
- Mesaj Privat
nu poti sa o inmatriculezi pe numele tau daca nu esti proprietarul masinii. Se face un contract V-C pe suma foarte mica si devii tu proprietar. Teoretic ar trebui sa fie si tatal tau prezent cand se face contractul, dar la noi se poate face orice...
Intereseaza-te intai daca nu poti sa-i faci asigurarea aici-asta in cazul in care nu iti expira numerele. Dar masina va ramane inmatriculata pe numele tatalui tau.
Intereseaza-te intai daca nu poti sa-i faci asigurarea aici-asta in cazul in care nu iti expira numerele. Dar masina va ramane inmatriculata pe numele tatalui tau.
- love4cars
- 1,440 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,440
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat