relubr
- Mesaje scrise: 74
- Masina: Astra 2017
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Aug 2007
- Mesaj Privat
As dori parerea voastra referitor la o exploatare cat mai corecta a acumulatorului de pe masinile noastre .
Deasemenea as dori sa vad cum comentati urmatoarea situatie:
In urma unei verificari generale a masinii in vederea pregatirii pentru iarna , am constatat ca martorul acela de pe baterie nu este verde, m-am uitat cu o lanterna si se pare ca este nivelul scazut al electrolitului.
Stiind ca aceste acumulatoare sunt fara intretinere, daca as desface capacelele si as completa cu apa distilata , ce se intampla cu acumulatorul? se strica? Ii scurtez viata ? Ii lungesc viata ? Astept parerile voastre sa comentam impreuna acest aspect .
Mentionez ca bateria are 4 ani si deocamdata nu da semne de oboseala...
Deasemenea as dori sa vad cum comentati urmatoarea situatie:
In urma unei verificari generale a masinii in vederea pregatirii pentru iarna , am constatat ca martorul acela de pe baterie nu este verde, m-am uitat cu o lanterna si se pare ca este nivelul scazut al electrolitului.
Stiind ca aceste acumulatoare sunt fara intretinere, daca as desface capacelele si as completa cu apa distilata , ce se intampla cu acumulatorul? se strica? Ii scurtez viata ? Ii lungesc viata ? Astept parerile voastre sa comentam impreuna acest aspect .
Mentionez ca bateria are 4 ani si deocamdata nu da semne de oboseala...
- Drogas
- 1,260 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,260
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
ce nu pot eu sa inteleg, daca in discutia in cauza vorbim despre bateria originala, aceasta intradeva este fara intretinere, din moment ce e fara intretinere nu imi explic unde s-a pierdut lichidul, in orice caz eu in situatia ta as da folia aceea de pe ea jos si as completa cu apa distilata, nu face bine bateriei mersul fara electrolit
Dorin.Opel- Suspendat
- 89 mesaje
- din 19 Oct 2008
- Alta tara
Dorin.Opel- Mesaje scrise: 89
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Oct 2008
- Mesaj Privat