E bine ca se poate si mai repede. Am citit undeva pe un topic, un raspuns postat de tine, ceva referitor la CASCO cand iei masina in leasing. Stiu ca la leasing, CASCO nu scade in anul II, III, etc., ci ramane la fel sau e mai mare . Ai gasit undeva sa faci CASCO cand iei masina pe leasing si sa iti scada valoarea in anul II? Eu am leasingul prin HVB, si mi-au zis ca ma contacteaza ei cand o sa soseasca masina ca sa inchei CASCO, dar daca nu ma insel ziceau ca ma lasa sa imi aleg asiguratorul dintr-o lista pusa la dispozitie de ei.
In alta ordine de idei, am platit deja 150E, ch de inregistrare si dealerul mi-a zis ca ar mai fi de platit cand vine masina vreo 250E (adica 400E totalul ch. cu inmatricularea !) si vreau sa va intreb care este suma reala care a-ti platit-o in afara de cea pentru avans si taxa de dosar, adica aceste ch. de inmatriculare. Leasingul e facut pe firma, dar e bine sa stiu la ce ch. sa ma astept.
Oricum dealerul a fost destul de bulangiu, ca mi-a zis ca am si accesorii de 500E (se ofera oficial de OPEL pentru orice Opel cumparat pana la 31 dec) si dupa ce m-am mai dus pe acolo ca sa vad ce accesorii imi iau, a zis ca nu mai imi da accesoriile ca deja mi-a facut discount de 7% si ca accesorile nu mai m-i le poate da, dar eu cred ca acestea sunt oferite de firma mama la toti, nu cred ca are treaba cu dealerul. Voi ce parere aveti? Unde as putea verifica chestia asta? Pe site-ul oficial opel.ro nu exista elemente de contact ca sa intreb.