Lun 11 Mai, 2009 12:27 pm
Salut din nou prieteni!Imi cer scuze ca nu am raspuns celor ce au incercat sa ma ajute,insa am fost plecat ceva timp si nu am mai intrat pe net decat strict sa vb.cu familia si pt.caintre timp am vandut masina asa cum era urmand ca noul proprietar sa se ocupe de problema ridicata in postul meu,asa ca mai multumesc inca o data celor ce au incercat sa ma ajute si anunt acest post inchis.Totusi pt.cei care vor mai intalni aceasta problema am sa scriu in acest ultim post ce am mai facut cu tel.cu toate ca nu am ajuns la o finalitate ma gandesc ca poate aceasta informatie sa fie utila cuiva in viitor,am sa spun ca am verificat quartul la un prieten si am aflat ca quartul era ok,problema era ca in tel.nu facea nimic,deci tel.nu emitea cu quartul montat,dar daca era montat prin intermediul a 2 fire in alta zona decat unde era locul lui in montaj(vezi foto)telecomanda funtiona la modul ca emitea (am verificat asta pe un aparat de verificat telecomenzi,cnstruit regie proprie,sau mai bine spus un alt aparat modificat,un aparat de vegheat bebelusi care mi-a fost util cand aveam copii mici si caruia i-am adaptat pe intrarea amplifului un tranzistor cu rol de preamplificator,in baza cu o dioda receptoare in IR,dar la care functionand si parta e emisie-receptie wireless avea proprietatea de a raspunde si la telecomenzile auto.)insa cred ca pe o freqventa aiurea si deci nu funtiona inchiderea decat cu cheia,intre timp am avut o oferta foarte buna pt.ea si am dat-o,dat fiind faptul ca urma sa plec afara,dar am sa merg din nou in Germania si sper sa aduc din nou una,poate mai tanara si fara probleme.
Ozi buna tuturor!