- YuriRO
- OP
- 424 mesaje
- din 05 Apr 2008
- Astra 2002 Z18XE
- Bucuresti
YuriRO
- Mesaje scrise: 424
- Masina: Astra 2002 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Apr 2008
- Mesaj Privat
Plimbandu-ma vara aceasta prin SUA am avut marea placere sa vad masini pe care eu le cunosteam ca fiind marca OPEL (parte a GM). Datorita faptului ca astia-s batuti in cap (americanii), GM a scos pe piata (cred ca de ceva timp pt ca am vazut si modele mai vechi) OPEL ca fiind Chevrolet sau Saturn. Am vazut aici numai modelul de Astra H 1.6!
Bizar este ca am vazut si Nubira I, Nubira II si Leganza, dar tot Daewoo se numeau.
O alta ciudatenie am vazut in Mexic: Nissan Platina=Renault Clio!
Impresionant, zic eu.
Numai bine!
Bizar este ca am vazut si Nubira I, Nubira II si Leganza, dar tot Daewoo se numeau.
O alta ciudatenie am vazut in Mexic: Nissan Platina=Renault Clio!
Impresionant, zic eu.
Numai bine!
- YuriRO
- OP
- 424 mesaje
- din 05 Apr 2008
- Astra 2002 Z18XE
- Bucuresti
YuriRO
- Mesaj Privat
- Darth-Claudiu
- *
- 17 mesaje
- din 05 Jun 2008
- Bucuresti
Darth-Claudiu
- Mesaje scrise: 17
- Masina:
- Cont inregistrat: 05 Jun 2008
- Mesaj Privat
Macar la Opel tot mai seamana unele modele din familia GM...dar la Ford U.S. nici nu seamana nici nu rasar cu cele ale Ford Europe
De ex: Fusionul american e o limuzina si la noi e o Fiesta inaltata, Focus-ul arata complet diferit si e doar varianta sedan in U.S. doar Ranger-ul ar fi comun (sa zicem, iata am gasit exceptia care confirma regula).
De ex: Fusionul american e o limuzina si la noi e o Fiesta inaltata, Focus-ul arata complet diferit si e doar varianta sedan in U.S. doar Ranger-ul ar fi comun (sa zicem, iata am gasit exceptia care confirma regula).
- YuriRO
- OP
- 424 mesaje
- din 05 Apr 2008
- Astra 2002 Z18XE
- Bucuresti
YuriRO
- Mesaj Privat