carly
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Tigra 1997
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Sep 2008
- Mesaj Privat
am o problema dar nu sunt sigur ca e o problema ....
La inceput am crezut ca am un scurtcircuit la masina ... pt. ca incepeau sa mi se aprinda senzorii la bord de la ABS , de la bujii .. de la airbag .... s-a deschis geamnu din dreapta singur si apoi s-a inchis iara .. si m-am gandit ca oi fi avea un scurt pe undeva . Am oprit motorul si suna de la motor ca si cum s-ar atinge doua fire una de alta si ar face scanteie ... asa ca de frica sa nu ia foc am scos bornele jos de pe baterie .. dar surpriza .... tot continua sa sune ! ..... ati avut ceva problema asemanatoare cumva ?
La inceput am crezut ca am un scurtcircuit la masina ... pt. ca incepeau sa mi se aprinda senzorii la bord de la ABS , de la bujii .. de la airbag .... s-a deschis geamnu din dreapta singur si apoi s-a inchis iara .. si m-am gandit ca oi fi avea un scurt pe undeva . Am oprit motorul si suna de la motor ca si cum s-ar atinge doua fire una de alta si ar face scanteie ... asa ca de frica sa nu ia foc am scos bornele jos de pe baterie .. dar surpriza .... tot continua sa sune ! ..... ati avut ceva problema asemanatoare cumva ?
zara- Mesaje scrise: 81
- Masina: Tigra 1996
- Cont inregistrat: 17 Sep 2008
- Mesaj Privat
- Tazz
- **
- 265 mesaje
- din 27 Jul 2008
- Tigra 1995 x14xe
- Mehedinti
Tazz
- Mesaje scrise: 265
- Masina: Tigra 1995 x14xe
- Cont inregistrat: 27 Jul 2008
- Mesaj Privat
zara- Mesaje scrise: 81
- Masina: Tigra 1996
- Cont inregistrat: 17 Sep 2008
- Mesaj Privat
- Tazz
- **
- 265 mesaje
- din 27 Jul 2008
- Tigra 1995 x14xe
- Mehedinti
Tazz
- Mesaje scrise: 265
- Masina: Tigra 1995 x14xe
- Cont inregistrat: 27 Jul 2008
- Mesaj Privat
carly
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Tigra 1997
- Cont inregistrat: 20 Sep 2008
- Mesaj Privat
da am fost la electrician si am rezolvat toata problema .... adik problemele ) .... alarma facea scurt a rezolvat-o si mai aveam o problema ca imi incarca bateria prea mult si era sa-mi arda computerul de bord .. o zis ca noroc ca nu s-a ars ... :d .... 280 ron ma costat toata treaba cu piese si cu manopera cu tot ..