dany_boy
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Vectra 2003 2.2 DTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Apr 2008
- Mesaj Privat
Am un vectra c de 1 an.Prin martie volanul a devenit brusc mai greoi si am intrat in panica apeland la niste prieteni care aduc opeluri si le vand.Ei au spus ca,caseta e de vina si trebuie inlocuita.Ok zis si facut numai ca la insistentele lor am acceptat sa mi monteze una fara nu stiu ce mufa.Rezultatul e ca imi afisa un volan cu semnul exclamarii in bord.Mentionez ca volanul nu sa mai miscat ca odinioara cand o cumparasem.Acum a venit ziua cea mare si a sosit si caseta mea cu mufa.O montam si dupa o zi in care a mers brici ce sa vezi,directia devine din nou greoaie.Acum cica e de vina pompa servo.Toata tarasenia asta m a costat 2200 lei si as fi tare curios daca exista vreo solutie in continoare mai viabila.Va sunt recunoscator pt sfaturi
- sever iulian
- 1,325 mesaje
- din 17 Sep 2006
- Insignia 2017 B20NFT
- Bacau
sever iulian
- Mesaje scrise: 1,325
- Masina: Insignia 2017 B20NFT
- Cont inregistrat: 17 Sep 2006
- Mesaj Privat
dany_boy
- Mesaj Privat
am fost ieri la reprezentanta di bas si mi au spus exact ce mi ati spus dvs.Mi au mai indesat mufa si ma rog sa nu fie pompa servo de vina.Aceasta ar costa.citez "50 mil la noi dar o gasiti cu 20 aftermarket"M au anuntat ca nu ma prinde iarna cu bateria asta si tre sa schimb nu stiu ce rola intinzatoare de la cureaua de alternator.Asta e!
sogard82
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Vectra 2000 y16xe
- Cont inregistrat: 06 Mai 2008
- Mesaj Privat
dany_boy
- Mesaj Privat