crishu
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Aug 2008
- Mesaj Privat
tigra25
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Tigra 1997
- Cont inregistrat: 31 Mar 2008
- Mesaj Privat
crishu a scris:intrebare intrebatoare...
am cumparat un opel astra g kombi adusa din germania si are lacul de pe capota si cupola un pic ciobit(cre`ca de la vreo ploaie cu gheata)
polish-ul rezolva problema?
daca nu ce? pls help
am cumparat un opel astra g kombi adusa din germania si are lacul de pe capota si cupola un pic ciobit(cre`ca de la vreo ploaie cu gheata)
polish-ul rezolva problema?
daca nu ce? pls help
la fel mi s-a intamplat si mie la un opel tigra...
poate primesti un raspuns la intrebarea ta...
multumesc
vladza
- Mesaje scrise: 9
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Aug 2008
- Mesaj Privat
tigra25
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Tigra 1997
- Cont inregistrat: 31 Mar 2008
- Mesaj Privat
caut mecanic sau ajutati-ma cu un sfat,recomandare.
am cumparat un opel tigra fabricatie 1997 ,nu pot spune ca am probleme majore...masina e faina...o bijuterie dupa parerea mea...dar...sunt femeie si nu ma nici cea mai mica pricepere la masini...doresc un mecanic particular ptr ca in service sunt neseriosi..iti iau masina o duc in hala ...astepti ore bune...dai o galeata de bani...si nu ai nicio siguranta...am patit-o cu schoimbul de ulei...am platit 4 litri si nu au avut bunul simt sa imi restituie ce a ramas..sau bidonul sa mi-l dea sa stiu ce ulei folosesc.
poate ma ajutati cu un nr de telefon ...
multumesc
am cumparat un opel tigra fabricatie 1997 ,nu pot spune ca am probleme majore...masina e faina...o bijuterie dupa parerea mea...dar...sunt femeie si nu ma nici cea mai mica pricepere la masini...doresc un mecanic particular ptr ca in service sunt neseriosi..iti iau masina o duc in hala ...astepti ore bune...dai o galeata de bani...si nu ai nicio siguranta...am patit-o cu schoimbul de ulei...am platit 4 litri si nu au avut bunul simt sa imi restituie ce a ramas..sau bidonul sa mi-l dea sa stiu ce ulei folosesc.
poate ma ajutati cu un nr de telefon ...
multumesc