- cutzitaru
- **
- 176 mesaje
- din 26 Oct 2007
- Kadett 1991 C16NZ
- Ilfov
cutzitaru
- Mesaje scrise: 176
- Masina: Kadett 1991 C16NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Oct 2007
- Mesaj Privat
daniel esti din bucuresti, daca vrei te duc la mecanicul meu care lucreaza foarte ieftin si are si rampa si garaj si o carutza de piese (la el sunt ambele kadett-uri ale mele dezmembrate). Da-mi un PM sau mail cutzitaru@yahoo.com sau suna 0745366887 si vb sa mergi o data cu mine...
Omul a avut kadett si s-a ocupat de toate cele 3 kadett-uri ale mele, deci se pricepe bine. si eu am avut problema asta cu toba si s-a rezolvat prin tensionatea (torsiune) tobei de mijloc (a durat cam 10-15 min).
Omul a avut kadett si s-a ocupat de toate cele 3 kadett-uri ale mele, deci se pricepe bine. si eu am avut problema asta cu toba si s-a rezolvat prin tensionatea (torsiune) tobei de mijloc (a durat cam 10-15 min).
- daniel_kadett
- OP
- 196 mesaje
- din 27 Mai 2006
- Kadett 1986 1.6
- Bucuresti
daniel_kadett
- Mesaje scrise: 196
- Masina: Kadett 1986 1.6
- Cont inregistrat: 27 Mai 2006
- Mesaj Privat
- daniel_kadett
- OP
- 196 mesaje
- din 27 Mai 2006
- Kadett 1986 1.6
- Bucuresti
daniel_kadett
- Mesaje scrise: 196
- Masina: Kadett 1986 1.6
- Cont inregistrat: 27 Mai 2006
- Mesaj Privat
caut in continuare o rampa sa ma uit la evacuare si sa strang papucelul de la rezervor ca nu mai imi indica nivelul de motorina - cred ca s-a slabit..
stie cineva unde pot sa gasesc o rampa sau un canal sa pot umbla acolo.
nu gasesc nicaieri sa ma uit eu, peste tot doar service-uri superaglomerate
am auzit ca ar fi in politehnica - eu stiu bine zona aia si nu am gasit decat la un service de pe langa intrare, dar nu e free.... mai e si in alta parte?
merci mult
stie cineva unde pot sa gasesc o rampa sau un canal sa pot umbla acolo.
nu gasesc nicaieri sa ma uit eu, peste tot doar service-uri superaglomerate
am auzit ca ar fi in politehnica - eu stiu bine zona aia si nu am gasit decat la un service de pe langa intrare, dar nu e free.... mai e si in alta parte?
merci mult